Hi-Temp Bumperplates

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hi-Temp Bumperplates online kopen?


Met onze Muscle Power Hi-Temp Bumperplates kun je vol vertrouwen aan de slag met de meest intensieve powerlifting, crossfit en gewichthefoefeningen. Dankzij het speciaal geperste rubbergranulaat zijn deze plates gemaakt van een zacht materiaal dat niet kapot gaat wanneer het een klap krijgt.

Bovendien zijn de plates vrij van geur, wat het trainen aangenaam maakt. En is het formaat van de plates is overal hetzelfde, alleen de dikte verandert afhankelijk van het gewicht. Het is fijn dat het formaat van de bumperplates hetzelfde is omdat dit het gemakkelijker maakt om ze te gebruiken in combinatie met elkaar. Geen problemen met het mixen van de verschillende gewichten tijdens het beladen van de barbell. Als de plates verschillende afmetingen hebben, kan dit wel leiden tot problemen bij het laden en gebruik ervan. Door het gelijke formaat kun je dus efficiënter en gemakkelijker trainen.

Welke soorten Hi-Temp Bumperplates zijn er?

Bij Muscle Power hebben we op dit moment alleen nog op voorraad : 15kg in geel.

Met deze Hi-Temp bumperplate kun je dus zonder zorgen trainen en het maximale uit je oefeningen halen.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over bumperplates? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl