Hi-Temp Bumperplates

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hi-Temp Bumperplates online kopen?

Met onze Muscle Power Hi-Temp Bumperplates kun je vol vertrouwen aan de slag met de meest intensieve powerlifting, crossfit en gewichthefoefeningen. Dankzij het speciaal geperste rubbergranulaat zijn deze plates gemaakt van een zacht materiaal dat niet kapot gaat wanneer het een klap krijgt.

Bovendien zijn de plates vrij van geur, wat het trainen aangenaam maakt. En is het formaat van de plates is overal hetzelfde, alleen de dikte verandert afhankelijk van het gewicht. Het is fijn dat het formaat van de bumperplates hetzelfde is omdat dit het gemakkelijker maakt om ze te gebruiken in combinatie met elkaar. Geen problemen met het mixen van de verschillende gewichten tijdens het beladen van de barbell. Als de plates verschillende afmetingen hebben, kan dit wel leiden tot problemen bij het laden en gebruik ervan. Door het gelijke formaat kun je dus efficiënter en gemakkelijker trainen.

Welke soorten Hi-Temp Bumperplates zijn er?

Bij Muscle Power hebben we plates beschikbaar in olympische kleuren: 5kg in grijs, 10kg in groen, 15kg in geel, 20kg in blauw en 25kg in rood.

Met deze Hi-Temp bumperplates kun je dus zonder zorgen trainen en het maximale uit je oefeningen halen.

Geen zorgen over de inrichting van je sportschool?

Bij Muscle Power zijn we expert op het gebied van inrichting van sportscholen en crossfit boxen. Wij denken mee over de totale inrichting en bieden professioneel advies.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.