Olympische Fractional Plates

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Olympische Fractional Plates van Muscle Power Online Kopen

Ben je op zoek naar een manier om je training naar het volgende niveau te tillen? Zoek niet verder! Onze Olympische Fractional Plates zijn precies wat je nodig hebt.

Fractional plates zijn kleine, flexibele schijfjes van rubber die je kunt gebruiken om het gewicht te verhogen tijdens het gewichtheffen of andere krachttrainingsoefeningen. Ze zijn verkrijgbaar in kleine gewichten van 0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg en 2 kg, wat betekent dat je het gewicht kunt verhogen in kleine stappen in plaats van grote sprongen te maken.

Waarom Fractional Plates gebruiken?

Er zijn een paar redenen waarom mensen fractional plates zouden gebruiken:

  1. Opbouwen van het gewicht: Als je het gewicht in kleine stappen opbouwt, kun je de belasting op je spieren geleidelijk verhogen. Dit kan helpen om overbelasting en blessures te voorkomen.
  2. Perfectie van de techniek: Door het gewicht in kleine stappen te verhogen, kun je meer aandacht besteden aan de techniek van je oefeningen. Dit kan helpen om de oefeningen efficiënter en veiliger uit te voeren.
  3. Krachtverbetering: Door het gewicht in kleine stappen te verhogen, kun je de belasting op je spieren geleidelijk verhogen. Dit kan helpen om de kracht en uithoudingsvermogen van je spieren te verbeteren.
  4. Flexibiliteit: Omdat fractional plates verkrijgbaar zijn in verschillende gewichten, kun je ze gebruiken om het gewicht van je oefeningen aan te passen aan je huidige fitnessniveau. Dit maakt het gemakkelijker om te trainen voor mensen met verschillende fitnessniveaus.

Dus klein opbouwen in plaats van die grote stappen te maken die vaak nét iets te groot blijken te zijn.

Til je training naar een hoger niveau met Muscle Power

Dus als je op zoek bent naar een manier om je training naar het volgende niveau te tillen zonder teveel te tillen, zijn onze Olympische Fractional Plates precies wat je nodig hebt.

Sportschool totaal inrichting met Muscle Power

Onze ervaren professionals hebben al talloze zaken succesvol ingericht en weten precies wat er nodig is om jouw doelgroep aan te spreken en te behouden. Wij bieden niet alleen een ruime selectie van topkwaliteit sportapparatuur, maar geven ook graag advies en denken mee over de totale inrichting van je zaak.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.