Airbikes

Ontdek onze airbikes voor een intensieve cardiotraining. Deze machines bieden een full-body workout en zijn ideaal voor intervaltrainingen. Met verstelbare weerstandsniveaus kun je je training aanpassen aan je eigen tempo. Kies voor een krachtige en effectieve workout met onze hoogwaardige airbikes.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Airbike kopen?


De airbike bestaat al een tijdje maar door de ontwikkeling in techniek is de airbike de laatste jaren ontzettend gegroeid in populariteit. De airbike is ook door de crossfitters opgenomen als een impactvolle aanvulling op het arsenaal aan trainingsmateriaal.

Het mooie aan de airbike is dat de weerstand automatisch hoger wordt naarmate je harder traint, dit geeft een nieuwe dimensie aan een oefening en maakt de airbike uniek.

Welke spiergroepen train je met een Airbike?

  • De benen, bovenbenen
  • Armen
  • De AirBike is nog vrij uniek in Nederland. Als jij het hardlopen of roeien zat bent of het niet kunt door een blessure biedt een AirBike de oplossing. Ook voor revalidatie is het een goede tool omdat het een veilige beweging betreft met weinig impact. Het zorgt er voor dat het gebied waar jouw blessure zich bevind beter doorbloed wat zorgt voor een beter herstel. 
  • De Airbike is ook een geweldige tool om je conditie op pijl te brengen. Het kan door plateaus breken doordat je weerstandsniveau aan je eigen niveau kunt aanpassen. Het is een leuke manier om interval training te intregeren in je trainingen om zo je uithoudingsvermogen en conditie te verbeteren zonder kracht of muscle mass te verliezen. 

Vooral op een hoge intensiteit is de airbike niet makkelijk. Het is een test op mentaal vlak en het breekt door je plateaus heen.

Voordelen van een AirBike?

  1. Verpletter je plateaus,niveaus
  2. Verbeter je conditie en uithoudingsvermogen
  3. Zowel voor conditie als voor revalitatie 
  4. LCD-scherm

Display met HIIT knop

Het LCD display van de bikes bevat speciale interval programma’s die ervoor zorgen dat je een optimale HIIT training kunt uitvoeren. Naast de ratio’s 2:1 of 1:2, kun je er ook je eigen intervaltraining bepalen. Ook kun je programma’s instellen op basis van een in te stellen tijd, afstand, calorieën en hartslag. Het display geeft ook inzicht in data als wattage en RPM.

Voorbeeld van een workout, 10 sets:

  • 30 seconds volle snelheid
  • 30 seconds rustig

Assault is een bekend merk van de Airbike, hieronder vind je een video over de Assault Airbike.


Daarnaast heeft Assault een AirRunner op de markt gebracht, deze loopband werkt ook op de weerstand van de gebruiker.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over airbikes? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl