Crossfit pull up rek

Een CrossFit pull-up rek is een stevig frame of structuur dat specifiek is ontworpen voor het uitvoeren van pull-ups en andere lichaamsgewichtoefeningen. Dit rek biedt verschillende grepen en handvatten op verschillende hoogtes, waardoor gebruikers diverse gripopties hebben tijdens hun workouts. CrossFit pull-up rekken kunnen ook extra accessoires bevatten, zoals ringen, klimtouwen of opties voor het bevestigen van weerstandsbanden, waardoor ze veelzijdig zijn voor een breed scala aan oefeningen. Deze rekken zijn populair in CrossFit-trainingen vanwege hun duurzaamheid en functionaliteit voor diverse pull-up variaties.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
  2. Dutch Product
    Nieuw
per pagina

Waarom een crossfit Pull Up rek kopen? 


De pull up training is basistraining voor de rugspieren, buikspieren, armspieren en schouders en dat allemaal met je eigen lichaamsgewicht. Geen enkele andere oefening werkt met zoveel spiergroepen tegelijk. De voordelen van een training met een Pull Up rek zijn talrijk, maar omvatten:

  • Toegenomen spierkracht en definitie
  • Verbeterde houding
  • Minder risico op blessures
  • Verbeterde cardiovasculaire conditie

Dus waarom niet een crossfit Pull Up rek kopen en de vruchten plukken van deze geweldige oefening?

Duw jezelf voorbij je comfortzone en verbeter je strict strenght. Deze 'strict' kracht dat is het vermogen om een gewicht te verplaatsen of een kracht te weerstaan met alleen je eigen lichaamsgewicht.

Wanneer de meeste mensen beginnen met pull-ups, zijn ze niet sterk genoeg om strikte kracht te gebruiken, dus vertrouwen ze in plaats daarvan op kipping of dip&drives.

Kipping, of dip&drives houden in dat je momentum gebruikt om je te helpen een gewicht op te tillen of te verplaatsen, in plaats van alleen op je eigen kracht te vertrouwen.

Hoewel dit zeker resultaten kan opleveren, zal het je uiteindelijk minder goed zijn voor echte grote vooruitgang.

Deze resultaten komen wanneer je je focust op strikte kracht en je spieren langzaam maar zeker op te bouwt.

Bij Muscle Power heb je pull up rekken voor binnen of pull up bars voor buiten. Je kunt met een rek ook met meerdere materialen trainen, zoals een suspensiontrainer en elastieken. Daardoor wordt jouw rek een centraal trainingsapparaat en verbeter je je algehele prestaties in de crossfit WOD's.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over pull-up rekken? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl