Roeitrainer

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roei Cardio


De Robuustheid van Renegade maakt de machines erg geliefd bij sportscholen en Crossfit boxen. Zo ook sinds jaar en dagde de Roeimachines.

Een traditionele manier van trainen

Vandaag de dag zijn roeimachines een van de meest populaire fitnesstoestellen in de wereld, en met goede reden. Ze zijn een ongelooflijk effectieve manier om een volledige lichaamstraining te krijgen, en ze kunnen worden gebruikt door mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

De weerstand van de roeimachine wordt zowel door water, lucht en een magneet geregeld en is eenvoudig te verstellen via de ingebouwde bedieningstoetsen in de handgreep. Roeiers zijn een all-workout trainer. Je gebruikt alle spieren.

Je kunt kiezen uit een reeks handmatige en vooraf ingestelde programma's terwijl u een gedetailleerde feedback op het display kunt aflezen.

Of je nu opzoek bent naar een intensieve work-out of juist eentje waarbij impact wordt geminimaliseerd. Met roeien zit je altijd goed.

Geen grenzen, geen controles, gewoon DOEN.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over roeitrainer? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl