Roeitrainer

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roei Cardio

De Robuustheid van Renegade maakt de machines erg geliefd bij sportscholen en Crossfit boxen. Zo ook sinds jaar en dagde de Roeimachines.

Een traditionele manier van trainen

Vandaag de dag zijn roeimachines een van de meest populaire fitnesstoestellen in de wereld, en met goede reden. Ze zijn een ongelooflijk effectieve manier om een volledige lichaamstraining te krijgen, en ze kunnen worden gebruikt door mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

De weerstand van de roeimachine wordt zowel door water, lucht en een magneet geregeld en is eenvoudig te verstellen via de ingebouwde bedieningstoetsen in de handgreep. Roeiers zijn een all-workout trainer. Je gebruikt alle spieren.

Je kunt kiezen uit een reeks handmatige en vooraf ingestelde programma's terwijl u een gedetailleerde feedback op het display kunt aflezen.

Of je nu opzoek bent naar een intensieve work-out of juist eentje waarbij impact wordt geminimaliseerd. Met roeien zit je altijd goed.

Geen grenzen, geen controles, gewoon DOEN.

Alles Crossfit

Vergeet niet hier alle informatie over Crossfit te checken. En natuurlijk ook top Crossfit producten. Wij van Muscle Power staan altijd voor je klaar.