0
€ 0,00
Trainingsmateriaal

Strongman

Strongman trainingen zijn zeer geschikt om een afgetraind lichaam te bereiken. De intensieve workouts worden veel toegepast in het leger, De Sterkste Man en door andere sportievelingen met een passie voor deze trainingsvorm. Muscle Power heeft een compleet assortiment om jouw doelstellingen te behalen. De methoden zijn ook voor meerdere sporten bruikbaar en volledig af te stemmen op jouw niveau.

Start Strongman op jouw niveau

Bij Strongman trainingen pas je de zwaarte van workouts aan op jouw niveau. Vanaf daar ga je steeds een stap verder. Houd er wel rekening mee dat je dit op een verantwoorde manier doet. Zo blijf je bij iedere training ontwikkelen en werk je op gezonde wijze naar jouw doelen toe.

Strongman voor meerdere sportdoeleinden

Wanneer je voor jouw sport weerstand moet overwinnen is Strongman training uitermate geschikt. Denk aan voetbal, ijshockey, tennis en rugby. Power sleds zijn dan goed bruikbaar. Zo bouw je jouw krachten stapsgewijs op. Een uitstekende workout om in jouw sport weer een niveau hoger te komen.

Kracht en evenwicht in Strongman training

Wanneer je weerstand moet weerstaan, mag gebrek aan evenwicht je niet in de weg staan. Strongman trainingen zijn er in allerlei vormen en ook in combinatie met evenwichtstraining. Bijvoorbeeld met farmers walk sets. Door meerdere oefeningen te combineren, train je zo je kracht, maar ook je evenwicht op een effectieve manier.

Uitdagende Strongman training

De trainingen zijn uitdagend, zelfs met de lichtste clubbells, zolang je maar de goede oefeningen doet. Door de vele mogelijkheden zijn de workouts ook afwisselend en bieden altijd nieuwe mogelijkheden. Ideaal om vanaf jouw niveau aan de slag te gaan, uiteraard met het gewenste resultaat. Producten van Muscle Power bieden voldoende grip, uitdaging en gebruiksgemak om jouw training verder te optimaliseren. Of je nu in groepsverband, alleen of met een personal trainer werkt.

Strongman trainingsmaterialen

In onze showroom maak je kennis met de trainingsmaterialen  voor Strongman. Maak direct een afspraak bij de Muscle Power showroom in Doesburg en krijg advies op maat.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.