Strongman

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Strongman Trainingen


Strongman trainingen zijn een uitstekende manier om je kracht, uithoudingsvermogen en explosiviteit te verbeteren.

De trainingen zijn gebaseerd op de atletische vaardigheden van sterke mannen, zoals het tillen van zware gewichten, het slepen van zware voorwerpen en het verplaatsen van objecten over een bepaalde afstand. Dankzij deze trainingen kunt je je hele lichaam versterken, inclusief je kernspieren en gripkracht.

Bovendien zijn ze zeer uitdagend en bieden ze een leuke afwisseling ten opzichte van traditionele krachttrainingen.

Er zijn verschillende oefeningen die kunnen worden opgenomen in strongman trainingen, zoals het tillen van atlas-stenen, het slepen van sleeën en het dragen van zandzakken.

Door deze oefeningen uit te voeren, ontwikkel je niet alleen kracht, maar ook functionele fitness, wat betekent dat je in het dagelijks leven beter in staat zult zijn om alledaagse taken uit te voeren.

Bovendien kunnen strongman trainingen je helpen om vet te verbranden en spiermassa op te bouwen, wat kan leiden tot een verbetering van de lichaamssamenstelling en een verhoogde stofwisseling.

Kortom, strongman trainingen zijn een geweldige manier om je fysieke capaciteiten te verbeteren en je zelf uit te dagen op een leuke en effectieve manier.

Start Strongman op jouw niveau

Bij Strongman trainingen pas je de zwaarte van workouts aan op jouw niveau. Vanaf daar ga je steeds een stap verder. Houd er wel rekening mee dat je dit op een verantwoorde manier doet. Zo blijf je bij iedere training ontwikkelen en werk je op gezonde wijze naar jouw doelen toe.

Strongman voor meerdere sportdoeleinden

Wanneer je voor jouw sport weerstand moet overwinnen is Strongman training uitermate geschikt. Denk aan voetbal, ijshockey, tennis en rugby. Power sleds zijn dan goed bruikbaar. Zo bouw je jouw krachten stapsgewijs op. Een uitstekende workout om in jouw sport weer een niveau hoger te komen.

Kracht en evenwicht in Strongman training

Wanneer je weerstand moet weerstaan, mag gebrek aan evenwicht je niet in de weg staan. Strongman trainingen zijn er in allerlei vormen en ook in combinatie met evenwichtstraining. Door meerdere oefeningen te combineren, train je zo je kracht, maar ook je evenwicht op een effectieve manier.

Uitdagende Strongman training

De trainingen zijn uitdagend, zelfs met de lichtste clubbells, zolang je maar de goede oefeningen doet. Door de vele mogelijkheden zijn de workouts ook afwisselend en bieden altijd nieuwe mogelijkheden. Ideaal om vanaf jouw niveau aan de slag te gaan, uiteraard met het gewenste resultaat. Producten van Muscle Power bieden voldoende grip, uitdaging en gebruiksgemak om jouw training verder te optimaliseren. Of je nu in groepsverband, alleen of met een personal trainer werkt.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over strongman trainingen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.