Fitness Steps

Een fitnessstep is een multifunctioneel trainingshulpmiddel voor cardio, kracht- en balansoefeningen. Verhoog je algehele conditie, versterk spieren en verbeter coördinatie met diverse oefeningen zoals step-ups en lunges. Ontdek de veelzijdigheid van een fitnessstep voor een complete en effectieve workout.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
per pagina

Muscle Power Fitness Steps

Een fitness step is een geweldig trainingshulpmiddel dat kan helpen bij het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie.

Bij Muscle Power bieden wij een hoogwaardige Fitness Step aan die ideaal is voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig en effectief trainingshulpmiddel.

Onze Fitness Step is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor hij geschikt is voor mensen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Met de hoogte van de step kunt u de intensiteit van je training aanpassen en uitdagen. Bovendien is onze Fitness Step gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, dankzij het compacte ontwerp.

Door regelmatig gebruik te maken van onze Fitness Step kunt je jouw cardiovasculaire gezondheid verbeteren, je spieren versterken, je balans en coördinatie verbeteren en meer calorieën verbranden dan bij traditionele cardio-oefeningen. Dit komt doordat het stappen op en af de step meer spieren betrekt en je hartslag verhoogt.

Bekijk hier een aantal oefingen die Renske Winters met de multiverstelbare step uitvoert:


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Fitness Steps? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.