Indian Clubs

Clubbells, ook wel bekend als Indian clubs, zijn perfect voor functionele training en het verbeteren van de mobiliteit, stabiliteit en kracht van je hele lichaam. Met verschillende gewichten beschikbaar, kun je de intensiteit van je workouts aanpassen en nieuwe uitdagingen aangaan. Investeer in je fitnessroutine met de clubbells van Muscle Power en bereik nieuwe hoogten in je training!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
  2. Nieuw
  3. Nieuw
  4. Nieuw
  5. Nieuw
  6. Nieuw
per pagina

Indian Clubs


De Muscle Power Indian Clubs zijn zware "stokken" die worden gebruikt in fitnessoefeningen om de spieren in de armen, schouders en bovenlichaam te versterken en te tonen. De clubs zijn origineel vaak gemaakt van hardhout of metaal en hebben een dikte en gewicht die varieert van licht tot zwaar.

Ze worden gebruikt in een reeks oefeningen die gericht zijn op het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie. Clubbells kunnen worden gebruikt voor zowel krachttraining als conditietraining en zijn een effectief middel om de spieren te versterken en de houding te verbeteren.

Ze zijn ook populair bij atleten die zich willen voorbereiden op specifieke sporten, zoals golf en honkbal, omdat ze helpen bij het ontwikkelen van kracht en coördinatie in de armen en schouders.

Er zijn verschillende redenen waarom Muscle Power ervoor kiest om de Indian Clubs van metaal in plaats van hout te maken:

  1. Duurzaamheid: Metalen Indian Clubs zijn vaak duurzamer dan houten exemplaren en kunnen langer meegaan. Dit is vooral handig voor mensen die de Indian Clubs regelmatig gebruiken en/of bij wie ze intensief worden belast.
  2. Gewicht: Metalen Indian Clubs kunnen preciezer worden gemaakt qua gewicht dan houten exemplaren, wat kan helpen bij het creëren van een gebalanceerde set die geschikt is voor verschillende fitnessniveaus.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over clubbells? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl