Indian Clubs

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Indian Clubs voor fitness online kopen?

De Muscle Power Indian Clubs zijn zware "stokken" die worden gebruikt in fitnessoefeningen om de spieren in de armen, schouders en bovenlichaam te versterken en te tonen. De clubs zijn origineel vaak gemaakt van hardhout of metaal en hebben een dikte en gewicht die varieert van licht tot zwaar.

Ze worden gebruikt in een reeks oefeningen die gericht zijn op het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie. Clubbells kunnen worden gebruikt voor zowel krachttraining als conditietraining en zijn een effectief middel om de spieren te versterken en de houding te verbeteren.

Ze zijn ook populair bij atleten die zich willen voorbereiden op specifieke sporten, zoals golf en honkbal, omdat ze helpen bij het ontwikkelen van kracht en coördinatie in de armen en schouders.

Er zijn verschillende redenen waarom Muscle Power ervoor kiest om de Indian Clubs van metaal in plaats van hout te maken:

  1. Duurzaamheid: Metalen Indian Clubs zijn vaak duurzamer dan houten exemplaren en kunnen langer meegaan. Dit is vooral handig voor mensen die de Indian Clubs regelmatig gebruiken en/of bij wie ze intensief worden belast.
  2. Gewicht: Metalen Indian Clubs kunnen preciezer worden gemaakt qua gewicht dan houten exemplaren, wat kan helpen bij het creëren van een gebalanceerde set die geschikt is voor verschillende fitnessniveaus.

Zoek jij afwisseling in de inrichting van jouw sportschool?

Wij bieden niet alleen een ruime selectie van topkwaliteit sportapparatuur, maar geven ook graag advies en denken mee over de totale inrichting van je zaak. Onze ervaren professionals hebben al talloze sportscholen en crossfit boxen succesvol ingericht en weten precies wat er nodig is om jouw doelgroep aan te spreken en te behouden.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.