Fitnesshandschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Sale
  2. Sale
  3. Sale
per pagina

Fitness handschoenen online kopen?


Fitness handschoenen vergroten je grip tijdens het trainen. Maar zorgen er ook voor dat je veiliger en langer je workout kunt doen. Daarom is het gebruik van fitness handschoenen onmisbaar. De handschoenen geven minder kans op blaren en eeltvorming omdat de wrijving door de handschoen wordt opgevangen.

Als je traint met gewichten komt er veel druk op de polsen. Goede fitnesshandschoenen geven jou dus net die extra ondersteuning waardoor je blessures aan o.a. pols kunt voorkomen. Een goede fitness handschoen geeft jou meer controle over de gewichten, bijvoorbeeld halterstang, kettlebells en dumbbells.

Er zijn verschillende soorten fitness handschoenen zodat je kunt gaan voor steviger of voor flexibeler. Afhankelijk van jouw trainingsbehoefte.

De voordelen van fitness handschoenen

  1. Bescherming van de handen: Handschoenen kunnen helpen om blaren, schaafwonden en andere verwondingen aan de handen te voorkomen. Dit is vooral handig als je werkt met gewichten of andere ruwe materialen.
  2. Verbetering van de grip: Handschoenen met een ruwe of gestructureerde palm kunnen helpen om de grip op gewichten of andere apparaten te verbeteren, wat kan helpen om het risico op ongelukken te verminderen.
  3. Vermindering van handvermoeidheid: Als je lange tijd achter elkaar oefeningen met gewichten doet, kan het helpen om handschoenen te dragen om de handen te beschermen tegen vermoeidheid.
  4. Ondersteuning van de polsen: Sommige handschoenen hebben extra ondersteuning voor de polsen, wat kan helpen om de polsen te stabiliseren tijdens het uitvoeren van oefeningen met gewichten.

Grips voor tijdens Crossfit?

In crossfit worden vaak grip-hulpmiddelen gebruikt, zoals fingergrips of handpalm grips, om de grip te verbeteren tijdens oefeningen met gewichten of andere krachtige bewegingen.

Deze grip-hulpmiddelen zijn vaak gemaakt van rubber of leer met een ruwere textuur en kunnen worden bevestigd aan de handen of vingers om de grip te verbeteren.

Grip-hulpmiddelen zijn vooral handig voor oefeningen waarbij de handen of vingers moeten worden gebruikt om gewichten of andere objecten te houden, zoals pull-ups, kettlebell swings en olympische halterstangen. Ze kunnen ook helpen om blaren, schaafwonden en andere verwondingen aan de handen te voorkomen.

In sommige gevallen kan het dragen van een volledige fitnesshandschoen met een ruwe palm ook helpen om de grip te verbeteren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat elke atleet andere behoeften kan hebben en dat het gebruik van grip-hulpmiddelen of handschoenen afhankelijk is van persoonlijke voorkeur en behoefte.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over handschoenen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl