Gymringen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
per pagina

Crossfit Gymnastics en turnringen

Gymnastiek is een sport die in Crossfit geïntegreerd is als een manier om kracht, lichaamscontrole en flexibiliteit te vergroten.

Door perfecte lichaam controle en het weten hoe je je lichaam met precisie in de ruimte kunt bewegen heeft dit erg veel toegevoegde waarde voor andere Crossfit onderdelen.

Het kan je bijvoorbeeld helpen explosieve kracht te ontwikkelen, wat essentieel is voor veel Crossfit bewegingen. Daarnaast is het vergroten van flexibiliteit belangrijk voor het correct en veilig uitvoeren van bepaalde oefeningen.

Turnringen

Met gymringen train je met je eigen lichaamsgewicht. Door bijvoorbeeld de hoek te veranderen wordt een training zwaarder of lichter. Hierdoor kan je een grote diversiteit aanbrengen in je training en moeilijkheidsgraad aanpassen.

Waarom gymringen kopen?

Omdat gymringen los hangen zorgen zij op een natuurlijke wijze voor instabiliteit. Daardoor train je niet alleen de grote spieren, maar ook de kleinere spieren die verantwoordelijk zijn voor je stabiliteit en evenwicht. Deze spieren dragen juist veel bij aan een blesureloze sport en crossfit carrière.