Gymringen

Gymringen zijn fitnessaccessoires die vaak gebruikt worden voor lichaamsgewichtoefeningen en gymnastiektrainingen. Deze ringen, meestal gemaakt van stevig materiaal zoals hout, kunststof of metaal, hangen aan verstelbare banden die aan een stevige structuur bevestigd kunnen worden. Gymringen worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen, zoals pull-ups, dips, push-ups en diverse gymnastiekoefeningen. Ze bieden een uitdagende manier om kracht op te bouwen en stabiliteit te verbeteren tijdens workouts.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Crossfit Gymnastics en turnringen


Gymnastiek is een sport die in Crossfit geïntegreerd is als een manier om kracht, lichaamscontrole en flexibiliteit te vergroten.

Door perfecte lichaam controle en het weten hoe je je lichaam met precisie in de ruimte kunt bewegen heeft dit erg veel toegevoegde waarde voor andere Crossfit onderdelen.

Het kan je bijvoorbeeld helpen explosieve kracht te ontwikkelen, wat essentieel is voor veel Crossfit bewegingen. Daarnaast is het vergroten van flexibiliteit belangrijk voor het correct en veilig uitvoeren van bepaalde oefeningen.


Turnringen


Met gymringen train je met je eigen lichaamsgewicht. Door bijvoorbeeld de hoek te veranderen wordt een training zwaarder of lichter. Hierdoor kan je een grote diversiteit aanbrengen in je training en moeilijkheidsgraad aanpassen.

Waarom gymringen kopen?

Omdat gymringen los hangen zorgen zij op een natuurlijke wijze voor instabiliteit. Daardoor train je niet alleen de grote spieren, maar ook de kleinere spieren die verantwoordelijk zijn voor je stabiliteit en evenwicht. Deze spieren dragen juist veel bij aan een blesureloze sport en crossfit carrière. 


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over gymringen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl