Medicineball

De Medicineball van Muscle Power, verkrijgbaar in levendige kleuren en gewichten van 1 tot 10 kg, is een veelzijdig trainingshulpmiddel voor kracht-, balans- en core oefeningen. Naast de diverse opties biedt Muscle Power ook handige Medicineball-opbergsystemen, zowel voor op de vloer als aan de wand, om een georganiseerde en opgeruimde studio te creëren. Ontdek hoe deze ballen en opbergsystemen jouw trainingen naar een hoger niveau tillen en jouw studio overzichtelijk houden.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Medicineball of Medicijnbal


Een medicineball is een zware bal die wordt gebruikt voor kracht- en conditietraining. De bal kan worden gegooid, gevangen en gerold, en kan worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen die gericht zijn op het versterken van verschillende spiergroepen en het verbeteren van de algehele fitheid.

Medicineballen worden vaak gebruikt bij functionele trainingen waarbij meerdere spieren en gewrichten tegelijkertijd worden gebruikt. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit en coördinatie.

Het gebruik van een medicijnbal kan helpen bij het verbeteren van de sportprestaties, zoals bijvoorbeeld bij atletiek, fitness, voetbal, basketbal en honkbal. Bekijk hieronder wat je kan doen met een medicijnbal:


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Medicijnballen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.