Olympische Hex Bar

De Olympische hex bar, ook wel bekend als de trap bar, is een veelzijdig en functioneel hulpmiddel voor krachttraining. Met zijn unieke zeshoekige vorm en neutrale greep biedt de hex bar verschillende voordelen en mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde sporters. Het gebruik van de hex bar bij oefeningen zoals deadlifts en shrugs vermindert de belasting op de onderrug en zorgt voor een meer ergonomische en veilige beweging. Investeer in kwaliteit en functionaliteit met de Olympische hex bar van Muscle Power.

 
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Olympische Hex bars of Trapbar online kopen?


Olympische hex bars, ook wel bekend als trapstangen, zijn een veelzijdig gereedschap voor krachttraining en zijn een must-have voor elke sportschool of thuisgym. Muscle Power heeft twee verschillende modellen: de originele olympische hex bar en de open trap olympische hex bar.

De originele olympische hex bar

Deze heeft natuurlijk een hexagonale vorm en wordt voornamelijk gebruikt voor het uitvoeren van squats. Dit type hex bar is ideaal voor mensen die last hebben van rugproblemen of die gewoon op zoek zijn naar een comfortabelere manier om deze oefeningen uit te voeren.

De grip op de bar zorgt ervoor dat je de oefeningen met minder stress voor je rug kunt uitvoeren.

De open trap olympische hex bar

Dit is een uniek type hex bar met een open "trap"vorm. Deze trapeze vorm maakt het gemakkelijker om de bar op te pakken en de oefeningen uit te voeren. De open trapvorm biedt ook meer mogelijkheden voor het uitvoeren van oefeningen, zoals het optillen van gewichten vanuit verschillende hoeken. Dit type hex bar is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een meer uitdagende manier om hun krachttraining te doen.

De kwaliteit van Muscle Power!

Beide hex bars van Muscle Power zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn geschikt voor gebruik in een professionele sportschool of thuisgym. Ze zijn ook gemakkelijk te laden voor gebruik met gewichten met een 50mm diameter.

De hoge kwaliteit olympische hex bars van Muscle Power zijn een veelzijdig en effectief gereedschap voor krachttraining en mogen niet ontbreken in de sportschool.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over hex bars? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl