Spinningfiets

Ontdek onze collectie crosstrainers, een perfecte aanvulling voor je cardio-routine. Deze veelzijdige machines bieden een complete workout, stimuleren diverse spiergroepen en helpen je calorieën te verbranden terwijl je je conditie verbetert. Voor een krachtige cardiotraining thuis zijn onze spinningfietsen ideaal. Met instelbare weerstand en een stevig ontwerp dagen ze je uit om intensief te fietsen en je uithoudingsvermogen te vergroten. Maak kennis met de ultieme fitnesservaring met onze hoogwaardige crosstrainers en spinningfietsen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spinningfietsen


Het grootste verschil van een spinningfiets t.o.v. een hometrainer is wel de houding waarop je op de fiets zit. Je hebt het gevoel meer te zitten op een racefiets of een mountainbike. Deze houding is daardoor actiever.

Spinning is een zeer intensieve training om de conditie te verbeteren. Daarnaast geeft het een effectieve manier van vetverbranding.

Spinning is ook een mentaal trainingsapparaat. Op het moment dat je bijna niet meer kunt word je mentaal gepusht. Zo haal je toch je doel.

Niet alleen in een sportschool!
Spinning gebeurt vaak in een spinning class, maar je kunt het ook thuis doen. 

Geen rem!
Je kunt niet in een keer stoppen omdat de spinningbike geen remmen heeft. Je moet dus met de pedalen jouw snelheid regelen. Een aantal bikes hebben ook een weerstandsknop zodat je nog intensiever kunt trainen.

Een spinningbike kopen?
Bekijk hier een aantal modellen in verschillende uitvoeringen.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over spinningfietsen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl