Fitness

Fitness

Bij ons kun je terecht voor allerlei praktische en goede fitness-artikelen. Van accessoires die bijdragen aan grip en ondersteuning. Tot juist producten om je training(en) mee af te wisselen of uit te breiden.
Bij de fitness-artikelen letten we op kwaliteit en de wensen die jij als sporter hebt.

Wij kijken bij de keuze van producten naar o.a. kwaliteit, gebruiksgemak, hygiëne, machine wasbaarheid en nog veel meer aspecten. In de shop staat een uitgebreid scala aan producten die mogelijk past bij jouw training.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 94

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Aanbieding
  Mini Bands set MP1400
  Mini Bands set MP1400
  € 17,94 Aanbiedingsprijs € 11,95
  Incl. BTW
  Voordeel: € 5,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 94

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Fitnessartikelen voor ondersteuning en hygiëne

In sportomgevingen is hygiëne belangrijk. Daarnaast wil je spieren ondersteunen om verkeerde bewegingen of blessures te vermijden. Fitnesshandschoenen  en –matten zijn dan een goede oplossing. Is een biologisch afbreekbaar product voor jou belangrijk? Of juist producten geschikt voor machinewas of met een anti-bacterielaag? Of wil je met fitnessballen aan de slag? Het is allemaal mogelijk bij Muscle Power. Je vind het uitgebreide en complete assortiment in onze webshop.

Fitness-artikelen voor elke locatie

Heb je (even) geen sportcentrum in de buurt? Of wil je niet dat jouw fitnessresultaten teruglopen. Kies voor handige fitnessartikelen die je altijd en overal bij je kunt hebben. Thuis, op de sportschool, met een personal trainer, buiten of zelfs op vakantie. Steps en springtouwen neem je eenvoudig mee. Ook buitenshuis kun je aan jouw -sportieve- doelen werken. Zo blijf je op niveau en kun je steeds progressie boeken.

Testen en advies bij Muscle Power In de shop staan veel handige fitnessproducten. Wil je meer weten of producten testen? Kom dan eens langs in de showroom in Doesburg. Daar staan we voor je klaar met handige tips, professioneel advies en antwoord op jouw vragen. Samen met jou zoeken we naar de beste producten voor jouw training. En een pin-automaat is aanwezig.