Fitness

Fitness

Bij Muscle Power kun je terecht voor allerlei praktische fitness artikelen. Denk aan accessoires die bijdragen aan grip en ondersteuning. Of juist producten om de trainingen mee af te wisselen of uit te breiden. Bij alle fitness artikelen letten we op de uiteenlopende wensen die jij als sporter kunt hebben. Daarom is er een uitgebreid assortiment samengesteld, waarin je altijd iets vindt wat past bij jouw trainingen. Kijk hiervoor op onze website of kom langs bij onze showroom in Doesburg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
    Mini Bands set MP1400
    Mini Bands set MP1400
    € 17,94 Aanbiedingsprijs € 11,95
    Voordeel: € 5,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fitnessartikelen voor ondersteuning en hygiëne

In sportomgevingen is hygiëne belangrijk. Daarnaast wil je spieren ondersteunen om verkeerde bewegingen of blessures te vermijden. Fitnesshandschoenen  en –matten zijn dan een goede oplossing. Is een biologisch afbreekbaar product voor jou belangrijk? Of juist producten geschikt voor machinewas of met een anti-bacterielaag? Of wil je met fitnessballen aan de slag? Het is allemaal mogelijk bij Muscle Power. Je vind het uitgebreide en complete assortiment op onze website.

Fitnessartikelen voor elk moment en elke locatie

Heb je geen sportcentrum in de buurt? Dan wil je natuurlijk niet dat jouw fitnessresultaten teruglopen. Kies dan voor handige fitnessartikelen die je altijd en overal bij je hebt. Thuis, op de sportschool, met een personal trainer, buiten of zelfs op vakantie. Steps en springtouwen neem je eenvoudig overal mee naartoe. Zelfs buitenshuis blijf je aan jouw doelen werken. Zo blijf je op niveau en kun je altijd progressie boeken.

Fitnessartikelen testen en kopen bij Muscle Power

Op de website van Muscle Power vind je allerlei handige fitnessproducten. Wil je meer weten of producten testen? Kom dan eens langs in de showroom in Doesburg. Daar staan onze adviseurs voor je klaar met handige tips, professioneel advies en antwoord op jouw vragen. Samen met jou zoeken ze geschikte producten voor jouw training. Maak daarom direct een afspraak met één van onze medewerkers.