Waterpro punchbag

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waterpro Punchbag


Een Waterpro punchbag is een innovatieve bokszak die gevuld is met water in plaats van traditionele vullingen zoals zand of textiel. Deze bokszak biedt een realistischer gevoel dan traditionele bokszakken en helpt boksers om hun stoot- en traptechnieken te verbeteren, hun reflexen en coördinatie te ontwikkelen en blessures te voorkomen.

De Waterpro punchbag is ook zeer duurzaam en bestand tegen zware stoten en trappen, waardoor het geschikt is voor boksers van alle niveaus. Het biedt een instelbare weerstand en is gemakkelijk op te bergen, waardoor het een handige optie is voor thuisgebruik.

De Waterpro punchbag is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, realistische en veelzijdige bokszak voor het verbeteren van hun bokstechnieken en het ontwikkelen van hun fysieke en mentale kracht.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over punchbags? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl