0
€ 0,00
Krachtapparatuur
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Kabelaccessoires

Kabelaccessoires voor krachtapparatuur

Muscle Power biedt een ruim assortiment kabelaccessoires, zo hebben wij triceps touwen, triceps trekbeugels, lattrekstangen, roeigrepen en enkelbanden. Deproducten zijn zeer gebruiksvriendelijk en universeel op vrijwel ieder kabeltoestel door middel van de karabijnhaak

Wil jij zo effectief mogelijk trainen dan is het belangrijk om af te wisselen van oefeningen en grip, met de kabelaccessoires is deze mogelijkheid er. De kabelaccessoires van Muscle Power hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn in staat jou te ondersteunen bij je trainingen. 

Uitproberen van kabelaccessoires?

Je bent van harte welkom om onze kabelaccessoires en andere producten uitvoerig te testen in onze showroom te Doesburg. Natuurlijk is het ook mogelijk om gemakkelijk en snel te bestellen via onze site. 

Mocht je nog vragen hebben kun je altijd met ons opnemen door te mailen naar: info@muscle-power.nl of te bellen 0313 - 750 727

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.