Soft Plyo Box

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een soft plyobox online kopen?

De Muscle Power soft plyobox lijkt op een traditionele plyobox, maar in plaats van gemaakt te zijn van hout, is het voorzien van foam foam. Deze soft plyoboxen zijn bedoeld om het risico op letsel te verminderen tijdens het trainen met plyoboxen, omdat ze een zachte landing bieden wanneer je op of af springt.

Wat zijn de voordelen van een soft plyobox?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een soft plyobox. Ten eerste kan het helpen om het risico op letsel te verminderen, wat vooral belangrijk is voor mensen die net beginnen met plyometrische training of voor wie het springen op een harde oppervlakte pijnlijk kan zijn.

Soft plyoboxen zijn ook gemakkelijker op te bergen en te verplaatsen dan houten plyoboxen, omdat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk op te vouwen of op te rollen.

Welke Plyobox is het beste voor mij?

Als je op zoek bent naar een plyobox, is het belangrijk om te overwegen welk type het beste bij je behoeften en doelen past. Als je op zoek bent naar een meer veilige optie, kan een soft plyobox een goede keuze zijn. Als je echter op zoek bent naar een uitdagender workoutkan een houten plyobox een beter alternatief zijn.