Crossfit Rigs - Wand Modellen

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
 15. Dutch Product
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
 20. Dutch Product
 21. Dutch Product
 22. Dutch Product
 23. Dutch Product
per pagina

Wall Mounted Crossfit rigs


Aan de muur bevestigde Crossfit rigs zijn een populair stuk fitnessmateriaal, en niet voor niets. Ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere toestellen, zoals:

 • Veelzijdigheid - Crossfit rigs kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder pull-ups, chin-ups, dips, muscle-ups, en nog veel meer. Deze veelzijdigheid maken ze een ideale keuze voor mensen die een verscheidenheid aan workouts willen doen
 • Duurzaamheid - Crossfit rigs zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Dit maken ze een verstandige investering voor mensen die van plan zijn om ze vaak te gebruiken.
 • Ruimte-efficiëntie - Aan de muur bevestigde Crossfit rigs nemen zeer weinig ruimte in beslag in vergelijking met andere soorten fitnesstoestellen. Dit maken ze ideaal voor mensen die beperkte ruimte hebben in de Crossfit box of misschien wel thuis.

Eindeloos Crossfit

Ben je op zoek naar alle andere Crossfit producten? Check dan de overzichtspagina voor een groot aantal verschillende artikelen - voor zowel beginnende crossfitters als ver gevorderde.

Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Crossfit Rigs? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl