Beentrainers

Beentrainers

Het is vaak een onderschatte spiergroep; de beenspieren. De uitdrukking "never skip leg day' hoeft bij jou niet van toepassing te zijn. Met het uitgebreide assortiment beentrainers van Muscle Power kweek jij de quads en hamstrings zo effectief mogelijk.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
per pagina

Categorieën Beentrainers:

Je benen vormen de basis van je lichaam, alle kracht die je zet begint in je benen. Daarom is het van belang deze spiergroep voldoende aandacht te geven en zo optimaal mogelijk te trainen. Je vindt bij ons modellen om je beenspieren te kunnen isoleren maar ook om meerdere delen van het been effectief te kunnen trainen. Dit is ideaal voor revalidatietraining als ook voor massatraining. 

Glutes/Hamstrings: Wil jij je bilspier trainen en de perfecte billen kweken? Neem dan een kijkje in de categorie Glutes en Hamstrings, hier vind je alle apparaten die de achterkant van je benen trainen.

Quadriceps: Wil je toch meer de voorkant van je benen trainen door je quads meer aan te spreken? Kijk dan in de groep Quadriceps! Een veel verkochte beentrainer is de leg extension:

Leg pressOnmisbaar in de sportschool en een prima oefening als je bijvoorbeeld geen squats kan uitvoeren.