Beentrainers

Of je nu je quadriceps, hamstrings of kuiten wilt versterken, wij hebben de juiste beentrainer voor jou. Onze beentrainers zijn speciaal ontworpen om de onderste helft van je lichaam effectief te trainen en spierkracht op te bouwen. Van leg press machines tot squat machines, wij bieden een scala aan apparatuur om je benen te versterken en te vormen. Verbeter je atletische prestaties, versterk je stabiliteit en bereik nieuwe niveaus van kracht met de beentrainers van Muscle Power. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Beentrainers


Het is vaak een onderschatte spiergroep; de beenspieren. De uitdrukking "never skip leg day' hoeft bij jou niet van toepassing te zijn. Met het uitgebreide assortiment beentrainers van Muscle Power kweek jij de quads en hamstrings zo effectief mogelijk.  

Je benen vormen de basis van je lichaam, alle kracht die je zet begint in je benen. Daarom is het van belang deze spiergroep voldoende aandacht te geven en zo optimaal mogelijk te trainen. Je vindt bij ons modellen om je beenspieren te kunnen isoleren maar ook om meerdere delen van het been effectief te kunnen trainen. Dit is ideaal voor revalidatietraining als ook voor massatraining. 


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over beentrainers? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl