Lichaamsgewicht

Deze vorm van training is veelzijdig, effectief en kan bereikt worden met simpele hulpmiddelen. Met oefeningen zoals push-ups, squats, lunges en planken kun je kracht opbouwen, spieren versterken en je algehele fitheid verbeteren. Haal het maximale uit je workout zonder gewichten en ervaar de voordelen van lichaamsgewichttraining. Ontdek nu ons assortiment van lichaamsgewicht trainingsmateriaal en start je fitnessreis met Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
  2. Aanbieding
  3. Sale
per pagina

Trainen met je eigen lichaamsgewicht


Trainen met je eigen lichaamsgewicht is een uitstekende manier om je fysieke fitheid te verbeteren en je spieren te versterken.

Bij Muscle Power hebben we verschillende producten die je kunnen helpen bij het trainen met je eigen lichaamsgewicht, zoals paralettes, balanstrainers, suspension trainers, gymringen en speed ropes.


Lichaamsgewicht voor verschillende spiergroepen


Door uiteenlopende oefeningen train je meerdere spieren of spiergroepen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende houdingen. Hieronder staan enkele voordelen van het trainen met je eigen lichaamsgewicht:

Gemak en toegankelijkheid: Je hebt geen dure apparatuur of sportschoolabonnement nodig om te trainen met je eigen lichaamsgewicht. Dit maakt het een gemakkelijke en toegankelijke manier om te trainen, waar je ook bent.

Verbeterde functionaliteit: Trainen met je eigen lichaamsgewicht kan helpen om de functionele kracht en bewegingsvaardigheden te verbeteren, omdat het gebruik maakt van natuurlijke bewegingen die je in het dagelijks leven ook nodig hebt.

Verbeterde lichaamssamenstelling: Het trainen met je eigen lichaamsgewicht kan je helpen om lichaamsvet te verliezen en spiermassa op te bouwen, waardoor je lichaamssamenstelling verbetert.

Geschikt voor alle fitnessniveaus: Omdat je de intensiteit van de oefeningen kunt aanpassen aan je eigen niveau, is trainen met je eigen lichaamsgewicht geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters.


Training op lichaamsgewicht met optimale grip


Goede grip is bij deze trainingen onmisbaar. Vandaar dat Muscle Power hier extra aandacht aan besteedt. Hetzelfde geldt voor de montage van de materialen aan bijvoorbeeld muren en plafonds. Onze producten zijn prettig in gebruik, voorkomen dat je wegglijdt en zijn eenvoudig en stevig te monteren.


Lichaamsgewicht-training op iedere locatie


Het voordeel van lichaamsgewicht is dat je het altijd bij je hebt. Met de juiste trainingsmaterialen  kun je dus altijd fitnessen. Zo ben je altijd fit en blijf je op niveau trainen. Een handige optie voor training op locatie zijn TRX suspension trainers. Makkelijk mee te nemen en bijna altijd en overal te gebruiken. Ideaal voor bootcamps of om op vakantie de trainingen voort te zetten.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over je lichaamsgewicht en fitheid? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl