Lichaamsgewicht

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
  2. Aanbieding
per pagina

Trainen met je eigen lichaamsgewicht

Trainen met je eigen lichaamsgewicht is een uitstekende manier om je fysieke fitheid te verbeteren en je spieren te versterken.

Bij Muscle Power hebben we verschillende producten die je kunnen helpen bij het trainen met je eigen lichaamsgewicht, zoals paralettes, balanstrainers, suspension trainers, gymringen en speed ropes.

Lichaamsgewicht voor verschillende spiergroepen

Door uiteenlopende oefeningen train je meerdere spieren of spiergroepen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende houdingen. Hieronder staan enkele voordelen van het trainen met je eigen lichaamsgewicht:

Gemak en toegankelijkheid: Je hebt geen dure apparatuur of sportschoolabonnement nodig om te trainen met je eigen lichaamsgewicht. Dit maakt het een gemakkelijke en toegankelijke manier om te trainen, waar je ook bent.

Verbeterde functionaliteit: Trainen met je eigen lichaamsgewicht kan helpen om de functionele kracht en bewegingsvaardigheden te verbeteren, omdat het gebruik maakt van natuurlijke bewegingen die je in het dagelijks leven ook nodig hebt.

Verbeterde lichaamssamenstelling: Het trainen met je eigen lichaamsgewicht kan je helpen om lichaamsvet te verliezen en spiermassa op te bouwen, waardoor je lichaamssamenstelling verbetert.

Geschikt voor alle fitnessniveaus: Omdat je de intensiteit van de oefeningen kunt aanpassen aan je eigen niveau, is trainen met je eigen lichaamsgewicht geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters.

Training op lichaamsgewicht met optimale grip

Goede grip is bij deze trainingen onmisbaar. Vandaar dat Muscle Power hier extra aandacht aan besteedt. Hetzelfde geldt voor de montage van de materialen aan bijvoorbeeld muren en plafonds. Onze producten zijn prettig in gebruik, voorkomen dat je wegglijdt en zijn eenvoudig en stevig te monteren.

Lichaamsgewicht-training op iedere locatie

Het voordeel van lichaamsgewicht is dat je het altijd bij je hebt. Met de juiste trainingsmaterialen  kun je dus altijd fitnessen. Zo ben je altijd fit en blijf je op niveau trainen. Een handige optie voor training op locatie zijn TRX suspension trainers. Makkelijk mee te nemen en bijna altijd en overal te gebruiken. Ideaal voor bootcamps of om op vakantie de trainingen voort te zetten. Op onze website vind je meer informatie.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over je lichaamsgewicht en fitheid? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl