Quick Lock Collar Set

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Quick lock collars voor gewichtheffen online kopen?


En kijk ook zeker bij de rest van Het Muscle Power halters en gewichten assortiment. gewichten ons halters en gewichten assortiment. Quick lock collars zijn een soort klemmen die worden gebruikt om het gewicht op een halterstang vast te zetten tijdens het gebruik van gewichten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen ervoor zorgen dat het gewicht niet van de stang glijdt tijdens het heffen.

Dit kan het risico op letsel verminderen en ervoor zorgen dat je kunt trainen met meer vertrouwen en veiligheid. Quick lock collars zijn ook handig om te gebruiken als je snel tussen verschillende gewichten wilt wisselen tijdens een workout, omdat je ze gemakkelijk kunt verwijderen en opnieuw kunt vastzetten. Als je regelmatig gewichten heft, kan het gebruik van quick lock collars een goede manier zijn om de veiligheid van je training te verhogen.


De voordelen van de Muscle Power Quick Lock Collars


  1. Gemakkelijk te gebruiken: Muscle Power quick lock collars zijn gemakkelijk te gebruiken en snel te verwijderen, wat betekent dat je snel tussen verschillende gewichten kunt wisselen tijdens een workout.
  2. Duurzaam: Muscle Power collars zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat betekent dat ze lang mee gaan en niet snel zullen slijten.
  3. Vast: Deze collars zitten stevig op de halterstang, wat betekent dat het gewicht niet van de stang zal glijden tijdens het heffen. Dit kan het risico op letsel verminderen.
  4. Universeel: Muscle Power collars zijn geschikt voor gebruik op alle standaard halterstangen met een diameter van 50 mm.
  5. Betaalbaar: Muscle Power quick lock collars zijn een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een veilige manier om gewichten te heffen.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over locks? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl