Parallettes

Parallettes zijn veelzijdige, draagbare fitnesshulpmiddelen die ideaal zijn voor het versterken van bovenlichaamsspieren en het verbeteren van stabiliteit. Deze verhoogde handgrepen bieden een grotere reikwijdte voor oefeningen zoals push-ups, dips en gymnastische bewegingen, waardoor diepere bewegingen en krachtontwikkeling mogelijk zijn. Ontdek hoe parallettes je kunnen helpen bij het verbeteren van je fitnessniveau en bovenlichaamskracht.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Parallettes

Trainen met parallettes is een populaire en effectieve manier om het bovenlichaam te versterken, de kern te stabiliseren en de flexibiliteit te verbeteren.

Parallettes zijn kleine, draagbare gymnastiekapparaten die lijken op parallelle balken, maar lager bij de grond staan.

Door middel van parallettes kunnen sporters verschillende oefeningen uitvoeren, zoals push-ups, dips, L-sits, handstand push-ups en planken.

Deze oefeningen richten zich voornamelijk op de borstspieren, triceps, schouders, buikspieren en rugspieren.

Naast het versterken van het bovenlichaam en het verbeteren van de kernstabiliteit, kan het trainen met parallettes ook de flexibiliteit vergroten.

Oefeningen zoals de L-sit en handstand push-up vereisen een hoge mate van flexibiliteit in de heupen, hamstrings en schouders.

Parallettes zijn erg effectief voor het opbouwen van meer spiermassa, kracht en flexibiliteit in het bovenlichaam en worden gebruikt bij calisthenics, turn, crossfit of bootcamp trainingen.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over parallettes? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.