Houten Plyo Box

Een houten plyo box is een trainingshulpmiddel gemaakt van stevig hout en specifiek ontworpen voor plyometrische oefeningen en sprongtraining. Deze boxen hebben verschillende hoogtes aan elke zijde, wat sporters in staat stelt om te springen, landen of springen op diverse niveaus. Houten plyo boxen zijn duurzaam, stabiel en bieden een veilige oppervlakte voor verschillende plyometrische trainingen om kracht, explosiviteit en sprongkracht te verbeteren. Ze zijn veelvoorkomend in functionele trainingen, crossfit en atletische prestatieverbetering.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten Plyo Box Online Kopen?

Ben jij op zoek naar een efficiënte manier om je spierkracht en explosiviteit te vergroten? Dan is de Muscle Power houten plyobox de perfecte oplossing voor jou!

Deze Muscle Power Box gebruikt om de spierkracht, explosiviteit en coördinatie te verbeteren. De kist gemaakt van hout, die op verschillende hoogtes kan worden gezet of gekanteld om de moeilijkheidsgraad van de training te verhogen.

Plyoboxen worden vaak gebruikt in sporten zoals crossfit en bootcamp, omdat ze helpen om de spieren te versterken en de springkracht te vergroten.

Er zijn verschillende manieren om te trainen met een plyobox, zoals het springen op en af de box, het springen over de box heen of het gebruiken van de box als steun voor plyometrische oefeningen, zoals kniebuigingen of squats. Het is belangrijk om te beginnen met een lagere hoogte en langzaam op te bouwen naar hogere hoogtes om te voorkomen dat je jezelf overbelast.

Houten plyoboxen zijn een populaire keuze omdat ze stevig en duurzaam zijn. Ze zijn ook gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Als je op zoek bent naar een houten plyobox, is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit.

Zijn boxjumps simpel?

Deze plyobox ziet er misschien simpel uit, maar met de juiste training zal je merken dat het zeker niet eenvoudig is. Plymouth boxen zijn speciaal ontworpen voor sprongtraining en springtechniek, wat betekent dat je door herhaaldelijk op de plyobox te springen en bij elke training sneller, hoger of verder te springen, de explosiviteit van je spieren kunt vergroten.

Dit is ideaal voor mensen die crossfit of bootcamp beoefenen en op zoek zijn naar manieren om hun coördinatie en sprongkracht te verbeteren.

Bovendien kan je de boxen van hout kantelen en op drie verschillende manieren neerzetten, wat betekent dat je met één plyobox op drie verschillende hoogtes kunt trainen. Dit geeft je de flexibiliteit om je training aan te passen aan je behoeften en doelen.

Kortom, de Muscle Power plyobox is een geweldig hulpmiddel om je spierkracht, explosiviteit en coördinatie te verbeteren. Weet jij al hoe hoog jij wilt springen? Bestel nu jouw plyobox en ontdek wat je allemaal kunt bereiken!

Zoek je een groot aantal plyoboxen voor jouw Crossfitbox of sportschool?

Onze ervaren professionals hebben al talloze zaken succesvol ingericht en weten precies wat er nodig is om jouw doelgroep aan te spreken en te behouden. Wij bieden niet alleen een ruime selectie van topkwaliteit sportapparatuur, maar geven ook graag advies en denken mee over de totale inrichting van je zaak.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.