Harnas voor Sled

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

                            de Muscle Power Harnas

Een harnas is een onmisbaar onderdeel van het gebruik van een sled (of powersled), omdat het de gebruiker helpt om de sled efficiënt en veilig te duwen of te trekken.

Het harnas verdeelt het gewicht van de sled over het lichaam en laat de gebruiker kracht uitoefenen vanuit de heupen en benen, waardoor meer kracht kan worden gegenereerd en de kans op blessures wordt verminderd.

Door een harnas te gebruiken, wordt de lichaamshouding verbeterd en worden spanning, stijfheid en blessures in de rug, schouders en nek voorkomen.

Het harnas zorgt er ook voor dat de gebruiker de sled beter kan controleren en de kracht kan richten en sturen in de gewenste richting.

Als je een sled gebruikt zonder harnas, moet je je lichaam op een manier buigen die extra spanning op de spieren kan veroorzaken en tot blessures kan leiden. Een harnas verdeelt het gewicht van de sled over het lichaam en stelt de gebruiker in staat om de kracht efficiënter te gebruiken, waardoor de kans op blessures wordt verminderd.

Het gebruik van een harnas is dus essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van het gebruik van een sled. Het helpt blessures te voorkomen en verbetert de controle over de sled, waardoor de gebruiker betere prestaties kan leveren tijdens de training.