Ropeflex

Ropeflex

Ropeflex fitness apparatuur biedt de voordelen van zowel kracht als cardio oefeningen. De Ropetrainers zijn eenvoudig te gebruiken en zijn gebaseerd op het traditionele touwklimmen. De Ropeflex fitness apparaten zijn geschikt voor mensen van elke leeftijd en voor zowel de gevorderde sporter als de beginner. De Ropeflex is veilig en comfortabel te gebruiken door de nieuwe en unieke touwtechnologie. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ropeflex touwen

Ropeflex-touwen zijn gemaakt met alleen de hoogste kwaliteit polyester dubbel gevlochten materiaal. De buitenste kern biedt superieure grip, terwijl de binnenste kern kracht geeft. Alle kabels worden met de hand in eindeloze lussen gestikt, waardoor een naadloze en duurzame verbinding ontstaat.

 

Ropeflex frames

Alle Ropflex frames zijn stalen ontwerpen die eenvoudig, robuust en ruimtebesparend zijn. De producten zijn niet alleen geoptimaliseerd voor kracht, maar ook kosten besparend geoptimaliseerd door geen verspilling van materiaal aan niet functionele functies. Alle gelaste frames zijn door een intensieve kwaliteitscontroleproces gegaan om vervolgens de poederlak op basis van polymeer te voorzien. Ropeflex-machines kunnen zowel binnen als buiten werken. Weerbestendige eenheden zijn volledig afgedicht, met behulp van roestvrij staal en geanodiseerde aluminium componenten. Extra lagen speciale primer zorgen voor een lange, roestvrije levensduur van onze stalen frames.

 

Ropeflex technologie

De technologie van Ropeflex vereist geen tandwiel, reductieriemen of elektrische stroom. Maar bestaat uit een directe aandrijving met een magnetische weerstand. 

Ropeflex oefeningen en producten