Foamrollers

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

                        de Muscle Power Foamroller

De Muscle Power Foamroller is een effectief hulpmiddel voor het masseren van spieren en het verminderen van spierspanning.

Het regelmatig gebruik van een Foamroller kan helpen bij het losmaken van knopen in de spieren en het verminderen van stijfheid.

Muscle Power biedt twee verschillende Foamrollers aan: de Foamroller XL en de Foamroller Grid Blauw.

De Foamroller XL heeft een harde structuur en fijne noppen, terwijl de Foamroller Grid Blauw een grovere noppenstructuur heeft. De harde structuur van de Foamroller XL maakt het een effectief hulpmiddel voor het masseren van diepere weefsels en het verminderen van stijfheid. De fijne noppen zorgen voor extra grip en stimuleren de bloedcirculatie, wat kan helpen bij het herstel van spierweefsel na een intensieve training. De grovere noppenstructuur van de Foamroller Grid Blauw maakt deze geschikt voor een meer intensieve massage van de spieren. De noppen zorgen voor extra stimulatie van de spieren en kunnen helpen bij het losmaken van knopen en verminderen van spierspanning.

De Muscle Power Foamrollers zijn onmisbare hulpmiddelen voor sporters en mensen met een actieve levensstijl. Door regelmatig gebruik van een Foamroller kun je spierspanning verminderen, stijfheid verminderen en het herstel van spierweefsel bevorderen

De foamroller is een veelzijdige tool en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

We noemen even:

  • Cooling down, na een workout
  • Masseren van triggerpoints
  • Warming-up met een foamroller
  • Foamroller als trainingshulpmiddel