Yogablok/Yogawiel

Ontdek het yogablok van Muscle Power, een essentieel hulpmiddel voor je yoga-oefeningen. Dit blok biedt ondersteuning en stabiliteit voor diverse houdingen, waardoor je je yoga-praktijk kunt verdiepen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is ons yogablok duurzaam en geschikt voor zowel beginners als gevorderde yogi's. Ervaar verbeterde balans en comfort tijdens je oefeningen met het yogablok van Muscle Power.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Yoga Wheel/Yoga Blok

Een Yoga wheel en Yoga bamboe blok zijn beide populaire hulpmiddelen bij het beoefenen van yoga. Een Yoga wheel is een ronde schijf met een diameter van ongeveer 32 centimeter en een breedte van ongeveer13 centimeter.

Het wordt gebruikt om de flexibiliteit en kracht te verbeteren en om verschillende yogahoudingen te verdiepen.

Een Yoga wheel kan helpen bij het openen van de borst, schouders en heupen, en kan ook worden gebruikt voor balansoefeningen.

Door het gebruik van een Yoga wheel kan de yogabeoefenaar moeilijkere poses aannemen en dieper in de stretch gaan.

Een Yoga bamboe blok wordt gebruikt om de juiste uitlijning en ondersteuning te bieden tijdens yogahoudingen. Het kan helpen bij het verbeteren van de flexibiliteit, balans en kracht.

Het is gemaakt van duurzaam bamboe, is lichtgewicht en heeft een glad oppervlak.

Door de stevigheid van het blok kan de yogabeoefenaar moeilijkere poses aannemen en tegelijkertijd de juiste uitlijning behouden.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over yogablokken en- wielen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.