0
€ 0,00
Krachtapparatuur

Krachtapparatuur kopen? Muscle Power is gespecialiseerd in krachtapparatuur.

Krachtapparatuur

De krachtapparatuur van Muscle Power is geschikt voor professioneel en thuis gebruik. Bekijk ons assortiment krachtapparatuur, voor iedere spiergroep hebben wij een oplossing. Krachttraining is dé manier om kracht op te bouwen, of je nu jong of oud bent, iedereen heeft baat bij krachttraining. Belangrijk hier bij is natuurlijk de juiste krachtapparatuur. Voor zowel compound oefeningen waarbij je meerdere spiergroepen traint biedt Muscle Power ook krachtapparatuur aan waarbij je de spieren zo optimaal mogelijk apart kan trainen (isoleren). Zo bieden wij squat racks aan om zo je benen volledig te kunnen trainen maar hebben wij ook leg extension apparatuur om alleen je bovenbenen te isoleren. Voor iedere spiergroep hebben wij geschikte apparatuur.

Muscle Power levert krachtapparatuur voor de meest uiteenlopende trainingen. Ontwikkel je spieren met de halter- of fitnessbank of train meer specifieke spiergroepen met bijvoorbeeld buikspiertrainers, roeimachines en squat racks. Voor het opkomende crossfit biedt Muscle Power een praktisch Cross Gym Station in diverse uitvoeringen of zelfs op maat gemaakt. Zowel voor de nieuwste methodes als voor de meer traditionele workouts bieden wij geschikte krachtapparatuur. Bij al onze apparaten voor krachttraining staat kwaliteit bovenaan. Zo weet je zeker dat jouw trainingen het optimale resultaat opleveren.

Topkwaliteit in krachtapparatuur

Krachtapparatuur van Muscle Power heeft een hoogwaardige kwaliteit. Diverse sportscholen, topsporters, personal trainers en bijvoorbeeld de Politieacademie kozen al voor onze fitnessapparaten. Ons assortiment biedt ook volop mogelijkheden om thuis aan de slag te gaan. Voor elk doel een krachtige oplossing. Kortom: sporters van ieder niveau kunnen voor topkwaliteit krachtapparatuur terecht bij Muscle Power. Uiteraard gaat dat altijd samen met praktisch advies over fitnessapparaten die passen bij jouw trainingsdoelen.

Wat hebben wij in ons assortiment:

 

Kennismaken met krachtapparatuur van Muscle Power

Meer weten over krachtapparatuur? Wil je krachtapparatuur uitproberen? Of ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Neem contact op en kom langs in de showroom van Muscle Power in Doesburg of neem de tijd om rond te kijken op onze uitgebreide website met gewichten, trainingsmateriaal, kettlebells, fitness- en crossfitspullen en accessoires voor de bokssport. Muscle Power heeft alles voor jouw training.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.