Krachtapparatuur

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 221

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aanbieding
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
 15. Dutch Product
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
per pagina

Wil je je spieren trainen en je krachtiger en fitter voelen met de beste krachtapparatuur, dan zit je goed bij Muscle Power. Wij leveren aan fysio, instellingen, sportscholen en particulieren. Krachttoestellen voor het trainen van je beenspieren, je biceps, triceps, hamstrings, borst- , bil- en rugspieren vind je dus bij Muscle Power. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Waarom is krachtapparatuur belangrijk?

Krachttraining is de belangrijkste training waarmee jij al je spiergroepen en dus spiermassa kunt vergroten. En dat is voor jouw gezondheid een must. Belangrijk bij krachttraining is dat je de juiste apparatuur gebruikt. Voor zowel compound oefeningen waarbij je meerdere spiergroepen traint biedt Muscle Power ook krachtapparatuur aan waarbij je de spieren zo optimaal mogelijk apart kan trainen (isoleren). Zo bieden wij squat racks aan om zo je benen volledig te kunnen trainen maar hebben wij ook leg extension apparatuur om alleen je bovenbenen te isoleren. Voor iedere spiergroep hebben wij geschikte apparatuur.

Muscle Power levert krachtapparatuur voor de meest uiteenlopende trainingen. Ontwikkel je spieren met de halter- of fitnessbank of train meer specifieke spiergroepen met bijvoorbeeld buikspiertrainers, roeimachines en squat racks. Voor het opkomende crossfit biedt Muscle Power een praktisch Cross Gym Station in diverse uitvoeringen of zelfs op maat gemaakt. Zowel voor de nieuwste methodes als voor de meer traditionele workouts bieden wij geschikte krachtapparatuur. Bij al onze apparaten voor krachttraining staat kwaliteit bovenaan. Zo weet je zeker dat jouw trainingen het optimale resultaat opleveren.

Topkwaliteit in krachtapparatuur

Krachtapparatuur van Muscle Power heeft een hoogwaardige kwaliteit. Diverse sportscholen, topsporters, personal trainers en bijvoorbeeld de Politieacademie kozen al voor onze fitnessapparaten. Ons assortiment biedt ook volop mogelijkheden om thuis aan de slag te gaan. Voor elk doel een krachtige oplossing. Kortom: sporters van ieder niveau kunnen voor topkwaliteit krachtapparatuur terecht bij Muscle Power. Uiteraard gaat dat altijd samen met praktisch advies over fitnessapparaten die passen bij jouw trainingsdoelen.

Wat hebben wij in ons assortiment:

Kennismaken met krachtapparatuur van Muscle Power
Meer weten over krachtapparatuur? Wil je krachtapparatuur uitproberen? Of ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Neem contact op en kom langs in de showroom van Muscle Power in Doesburg of neem de tijd om rond te kijken op onze uitgebreide website met gewichten, trainingsmateriaal, kettlebells, fitness- en crossfitspullen en accessoires voor de bokssport. Muscle Power heeft alles voor jouw training.