Krachtapparatuur

Hier vind je een uitgebreide collectie van hoogwaardige trainingsapparatuur die je helpt bij het opbouwen van kracht en het bereiken van je fitnessdoelen. Van gewichtsmachines tot power racks, cable crossover machines en nog veel meer, wij bieden een breed scala aan apparatuur om elke spiergroep effectief te trainen. Ontdek ons assortiment en maak van elke workout een krachtige en doelgerichte ervaring met de krachtapparatuur van Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 226

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
 15. Dutch Product
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
 20. Dutch Product
 21. Dutch Product
 22. Dutch Product
 23. Dutch Product
per pagina

Krachtapparatuur


Krachttraining is de belangrijkste training waarmee jij al je spiergroepen en dus spiermassa kunt vergroten. En dat is voor jouw gezondheid een must. Belangrijk bij krachttraining is dat je de juiste apparatuur gebruikt. Voor zowel compound oefeningen waarbij je meerdere spiergroepen traint biedt Muscle Power ook krachtapparatuur aan waarbij je de spieren zo optimaal mogelijk apart kan trainen (isoleren). Zo bieden wij squat racks aan om zo je benen volledig te kunnen trainen maar hebben wij ook leg extension apparatuur om alleen je bovenbenen te isoleren. Voor iedere spiergroep hebben wij geschikte apparatuur.

Muscle Power levert krachtapparatuur voor de meest uiteenlopende trainingen. Ontwikkel je spieren met de halter- of fitnessbank of train meer specifieke spiergroepen met bijvoorbeeld squat racks. Voor het opkomende crossfit biedt Muscle Power een praktisch Cross Gym Station in diverse uitvoeringen of zelfs op maat gemaakt. Zowel voor de nieuwste methodes als voor de meer traditionele workouts bieden wij geschikte krachtapparatuur. Bij al onze apparaten voor krachttraining staat kwaliteit bovenaan. Zo weet je zeker dat jouw trainingen het optimale resultaat opleveren.


Topkwaliteit in krachtapparatuur


Krachtapparatuur van Muscle Power heeft een hoogwaardige kwaliteit. Diverse sportscholen, topsporters, personal trainers en bijvoorbeeld de Politieacademie kozen al voor onze fitnessapparaten. Ons assortiment biedt ook volop mogelijkheden om thuis aan de slag te gaan. Voor elk doel een krachtige oplossing. Kortom: sporters van ieder niveau kunnen voor topkwaliteit krachtapparatuur terecht bij Muscle Power. Uiteraard gaat dat altijd samen met praktisch advies over fitnessapparaten die passen bij jouw trainingsdoelen.

Wat hebben wij in ons assortiment:


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over krachtapparatuur? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl