0
€ 0,00
Krachtapparatuur

Fitnessbank

Ben jij op zoek naar een geschikte fitnessbank om jouw oefeningen zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Muscle Power heeft fitnessbanken in verschillende soorten en maten in het assortiment. De fitnessbanken zijn eenvoudig in elkaar te zetten en hebben een belastbaar gewicht tot 450 KG. Het grootste deel van de fitnessbanken zijn voorzien van wieltjes zodat ze eenvoudig te verplaatsen zijn.

Onmisbaar voor een goede workout

De fitnessbank is niet meer weg te denken uit de hedendaagse sportschool beeld. Door middel van de fitnessbanken van Muscle Power kun je allerlei verschillende oefeningen uitvoeren en zo ook verschillende spiergroepen trainen. Spiergroepen die je zou kunnen trainen zijn je benen, rug, buik, armen en natuurlijk je borst. Wij leveren verschillende soorten fitnessbanken. Zo zijn er fitnessbanken om je borst incline en decline te kunnen trainen en hebben we aparte fitnessbanken om je buikspieren optimaal te kunnen trainen.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.