Bokszakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
  2. Aanbieding
  3. Aanbieding
  4. Aanbieding
  5. Dutch Product
  6. Aanbieding
  7. Aanbieding
  8. Aanbieding
  9. Aanbieding
  10. Dutch Product
per pagina

Muscle Power verkoopt een kleine selectie bokszakken. Deze bokszakken voldoen allemaal aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen. De ''standaard''  bokszak, de Adidas Bokszak PU, wordt geleverd in 4 verschillende maten. Ga je meer voor snelheid en reactievermogen. Dan kun je beter kiezen voor de Adidas Speedball of de Adidas Double End Boksball. Deze boksballen zijn kleiner en worden op een andere manier gebruikt. Heb je geen stevig plafond? Of heb je gewoon liever een staande bokszak? Dan hebben wij de TUF Wear staande bokszak voor je. 

Bokszakken zijn er natuurlijk voor de sport boksen, maar bokszakken worden tegenwoordig ook heel veel gebruikt in sportscholen en door personal trainers. De bokszak is namelijk perfect om al je energie op los te laten en vormt daarmee een welkome aanvulling op jou trainings equipment. 

Adidas bokszakken

Wij kiezen voornamelijk voor de Adidas bokszakken. Dit doen wij omdat de bokszakken van Adidas bekend staan om hun stevigheid (toch wel handig in het geval van een bokszak) en de neutrale uitstraling. Omdat wij niet graag half werk leveren is er voor jou ook nog de Adidas bokszak voor kinderen, deze is verkrijgbaar in een set met bokshandschoenen en een boksbal van Adidas. 

De Adidas Speedball is ideaal voor het trainen van coördinatie, snelheid en reactievermogen. De speedball is gemaakt van zeer stevig kunstleder.
De Adidas Double End Boksbal kan worden bevestigd aan het plafond. Ook deze boksbal is er voor het trainen van snelheid, reactievermogen en coördinatie. Deze boksbal is, net als de andere boksballen, gemaakt van zeer stevig kunstleder. 

Wist je dat?

De bokszak bestaat al honderden jaren en werd lang geleden gebruikt in de martial arts en zwaardvechten. Ook is de bokszak in de gehele geschiedenis onderdeel geweest van militaire training.