Magnesium Blokken

Ons handige magnesium opbergsysteem voor aan de wand is perfect voor het organiseren van magnesiumblokken, essentieel voor klimmers, gewichtheffers en sporters die grip en handkracht willen verbeteren. Verminder uitglijden en verbeter prestaties door vocht te absorberen en de wrijving te verhogen voor een betere grip. Ontdek ons praktische opbergsysteem dat zorgt voor een georganiseerde en toegankelijke opslag van magnesiumblokken, waardoor ze gemakkelijk binnen handbereik zijn tijdens trainingen.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Magnesiumblokken

Magnesiumblokken worden vaak gebruikt door klimmers,sporters gymnasten en gewichtheffers om de grip en het zweet op hun handen te verminderen.

Door het wrijven van de handen over de blokken, wordt er een laagje magnesiumcarbonaat op de handen aangebracht dat een drogere en meer stroeve grip biedt op bijvoorbeeld klim- en turngrepen, of op de halterstang bij gewichtheffen.

Naast het verbeteren van de grip kan het gebruik van magnesiumblokken ook helpen bij het verminderen van wrijving en het voorkomen van blaren en scheurtjes op de handen, wat vaak voorkomt bij sporten waarbij veel wrijving ontstaat tussen de handen en andere oppervlakken.

De blokken van magnesiumpoeder absorberen het zweet, waardoor je handen lekker stroef worden zodat je net die extra grip krijgt en langer door kunt gaan.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over magnesium? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.