Projecten van Muscle Power

Ben jij met een project bezig, of overweeg je een ruimte in te richten? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al veel projecten gerealiseerd. Voor binnen, buiten of combinaties. Ontdek hier een aantal gerealiseerde projecten. Wij kunnen voor jou het hele traject verzorgen, van opzet, indeling t/m de technische tekeningen. Montage is, tegen meerprijs, ook mogelijk. Wij kunnen jouw Gym inrichten, klik hier

Bekijk hieronder de projecten die i.s.m. Muscle Power gerealiseerd zijn.

project "Natec"

Natec is een groothandel in zonnepanelen en hun hoofdkantoor had behoefte aan een sportruimte in hun gebouw. Ze hebben daarvoor een professionele fitness instructeur ingehuurd, Anna, die na een speurtocht bij Muscle Power uit kwam om deze nieuwe ruimte samen in te richten.

Klik op de afbeeldingen hiernaast voor een vergroting.

Hieronder is te zien hoe het proces begon met een tekening van de ruimte, tot aan een 3D visualisatie van hoe het eruit komt te zien - zo konden we precies zien hoe de ruimte ingedeeld kon worden.

 

project "Holy Fit Ground"

Bij de Holy Fit Ground gym in Sittard hebben we een Crossfit Rig voor buiten neergezet. Dit is een weersbestendig station met een rubberen outdoor tegelvloer. Deze service is inclusief montage. 

Hieronder zie je een schematische weergave van dit rek.

 


Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.


project "Easy Fit - Loon op Zand"
Een compleet crossfit Rig met alles er op en er aan. De fitnessvloer maakt het rack extra veilig. De opslag voor trainingsmateriaal kan in de container. Zo heb je een veilig en complete opstelling. Bekijk hier het resultaal.

Wil jij weten wat wij voor jouw project kunnen doen? Neem dus gerust eens contact met ons op.

Klik op een foto voor een vergroting.
project "Inrichting multifunctionele fitnessruimte Vechtstede, Weesp"

De middelbare school Vechtstede te Weesp, wilde een bestaand lokaal ombouwen tot 'multifunctionele sportruimte'.

Maar hoe doe je dat?
De coördinator, Jos Oostendorp, had ervaring met crossfit en vechtsport en had ook al wat ideeën.

De ruimte, ca. 140m2 groot, was dus een normaal leslokaal. Er moest bij de indeling rekening gehouden worden met deuren en enkele zuilen. Er is vooraf heel veel opgemeten, en maten gecheckt. Of alles wat bedacht was ook paste en je niet voor verrassingen komt te staan. En het moest ook heel precies gebeuren. Een rack moet exact passen. Een rubberen fitnessvloer en een judovloer, in twee kleuren, is in de opzet meegenomen.

Muscle Power heeft op basis van de maten en wensen een 3D ontwerp gemaakt met daarin alle functies die Vechtstede wilde hebben. Dit ontwerp was, naast het materiaal, de reden om de opdracht te geven.

Het resultaat is echt fantastisch geworden en zijn we supertrots op de ruimte die we nu hebben gecreëerd

'De communicatie met Muscle Power ging super. Had steeds snel reactie. Als ik iets aan wilde passen werd dat direct geregeld'.

Er is ruimte voor fitness, crossfit, judo, andere vechtsporten, dans, turnen en noem maar op. Het geeft een extra dimensie aan ons vak. Ook de docenten op school maken er gebruik van. Naast de traditionele gymzaal hebben we nu echt iets extra's wat inspeelt en aanhaakt op de wensen van leerlingen tegenwoordig. Fitness en bijvoorbeeld kickboks/mma wordt steeds populairder en we kunnen er met deze ruimte nu op inspelen.’ vertelde Jos met een brede glimlach.

Hier doe je het voor’,aldus Jos Oostendorp.

Muscle Power heeft het hele project begeleid en opgeleverd.

Ben je ook bezig met een project, en wil je dat wij meedenken?

Neem dan contact met ons op
.

Van idee naar praktijk, hieronder staat het 3D ontwerp dat als basisopzet is gemaakt.

Klik op een foto voor een vergroting.

project "Inrichting fitnessruimte Vista College"
Voor Vista college, opleiding Orde en Veiligheid, moest een fitnessruimte gerealiseerd worden.
Deze ruimte moest, naast een fitnessvloer, verder helemaal ingericht worden.

  • Van powerrack t/m halterbankjes
  • Van halterstangen t/m medicijnballen
  • Van minibands t/m dumbbels
  • Van Skierg t/m bumperplates
  • Van airbikes t/m Plyoboxen
Er staan nog wel wensen op het lijstje om het helemaal af te maken.Wil jij weten wat wij voor jouw project kunnen doen? Neem dus gerust eens contact met ons op.

Klik op een foto voor een vergroting.
project "Inrichting van NABA Boxing"
Voor NABA Boxing te Nijmegen moest een nieuwe opzet gerealiseerd worden. Doel was om de ruimte zodanig in te delen dat er goed getraind kon worden. En er was behoefte aan goede voorzieningen ,materiaal om mee te trainen. Ook speelde geluidsdemping en hygiëne een belangrijke rol bij de vloer. De wensen en mogelijkheden zijn met de opdrachtgever uitgewerkt. In de ruimte is een hoekrek gerealiseerd, aan de wand, waar meerdere bokszakken aan gehangen konden worden. Ook moest er nog ruimte voor andere oefeningen overblijven. Door de hoekopstelling ontstond een stevig, multifunctioneel rek.

Speciale aandacht aan de vloer
Vooral de vloer was een belangrijk. De vloer moest gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden en voldoende geluidsdemping moest geven. , Gekozen is voor een Duratrainvloer. Een stevige vloer met een stroeve, dichte, bovenzijde die goed te reinigen is.
Een sprinttrack is toegevoegd en ingedeeld op een logische plek zodat er voldoende vrije ruimte over bleef voor het trainen. Als detail is op de bokszakken, de sprinttrack, het logo van NABA boxing verwerkt. Het resultaat mag er zijn. Een uitgebalanceerde mooie strakke ruimte waar de bokssport centraal staat met het goed oefeningsmateriaal.


Wil jij weten wat wij voor jouw project kunnen doen? Neem dus gerust eens contact met ons op.

Klik op een foto voor een vergroting.
project "Marcel Gierman, Move The Limit"
Dit is een nieuwe studio Move The Limit die ingericht is door Marcel Gierman. In deze bijzondere ruimte kan op een plezierige, comfortabele en effectieve manier getraind worden. Marcel is als personal trainer bijzonder actief. En zijn nieuwe locatie is helemaal top.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Klik op een foto voor een vergroting.
project "Een Pull-up in een privé-tuin"
Dit outdoor pull-Up-station is geplaatst in een privé-tuin en bestaat uit twee segmenten met verschil in hoogte van de palen en Pull-up-rekken. De metalen Pull-up-rekken zijn gepoedercoat voor outdoor en hebben een licht geribbelde toplaag voor de grip. De totale hoogte van dit station is 250cm. De -bewerkte/duurzame- houten palen gaan in dit geval 60cm in de grond en zijn daarna met snelbeton vastgezet. Na plaatsing zijn er rubberen tegels gelegd voor de veiligheid en afwerking. Door de combinatie met houten palen en metalen rekken, ontstaat een natuurlijk én functioneel rek.

Overweeg je ook zo'n rek in je tuin en wil je meer weten? Mij maken een graag een voorstel voor jou, compleet met tekening. Neem dus eens contact met ons op.

Klik op een foto voor een vergroting.
project "Physiq"
Dit outdoor crossfit-station is geplaatst in een buitengebied en bestaat uit zes segmenten met een eigen functie. De rekken zijn op een betonnen vloer geplaatst zodat de hele constructie heel stevig staat. Het rack is afgewerkt in een gepoedercoate buitenlaag die lichtgeribbeld is. Hierdoor voelt het prettig aan en is het weerstbestendig en ook onderhoudsarm. De technische tekening en gerealiseerde bouw staat aan de linkerzijde. Voor dit rack hebben wij ook een betonplan/tekening geleverd. Dit is door de opdrachtgever gelegd en aangebracht. Zodat de montage van het rack snel is gerealiseerd.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Klik op een foto voor een vergroting.
   
project "Personal Gym"
Dit project is bij Ricky Swart gerealiseerd.
Helaas liep de planning uit van de woning uit, aldus Ricky. De fitness moest in de kelderruimte gerealiseerd worden. Een Cable cross, dumbbells , halfrack en een Concept2 Rower staan nu in de ruimte opgesteld. De totale fitnessruimte is 35m². Alle materiaal is ter plekke opgebouwd en gemonteerd. Bekijk de verschillende foto’s.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Klik op een foto voor een vergroting.
   
project "Fontys Eindhoven"
Van een doucheruimte naar een echte fitnessruimte. dat was de opdracht. Dit project voor Fontys had tot taak om een hele nieuwe, sfeervolle, inrichting te realiseren, waarbij verschillende trainingsapparaten ingepast moesten worden. De ruimte moest rust en sfeer uitstralen. Samen met opdrachtgever, gemeente, architect en Muscle Power is dit project gerealiseerd.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Klik op een foto aan de linkerzijde voor een vergroting.
   
project "Buitenrack"
Crossfit-outdoorrack met Duratrain vloer Dit project is uitgevoerd in de buitenlucht op een bestraat terrein. Ter versteviging zijn betonnen poeren in de bestrating gewerkt waarop het rack geplaatst is.

Het Crossfit Station bestaat uit de volgende onderdelen:
4x Staander 60604 lg=2700 mm
2x Staander 60604 lg=4000 mm
6x Gatenpatroon 31xØ18 1x J-hooks (set van 2) + UHMPE kunststof inlays
1x Outside catchers (set van 2) + UHMPE kunststof inlays
4x Dwarsverbinding 1800 mm
1x Beam 60604 lg=1800 mm + hole pattern
1x Dwarsverbinding 1120 mm
1x Single bar 1120 mm
1x Dip attachement
1x Wallball target
1x Landmine
1x Ring hanger attachement (set van 2)
1x Shackle
1x Outdoor coating: primer + poedercoating met fijnstructuurkorrel
6x Prefab betonpoer (60 kg/stuk)

Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Klik op een foto voor een vergroting.
   

En jouw Gym?

Wil jij een paar ideeën hebben om jouw Gym in te richten? Klik hier.

 

Heb je vragen over technische aspecten of afwerking of wil je advies? Wil je een technische tekening laten maken?
Neem contact met ons op. Bel: 0313-750727

 Referenties, wat vinden de klanten van ons? .