Power Sleds

Met de Power Sled van Muscle Power kun je je kracht, snelheid en conditie naar een hoger niveau tillen. Deze veelzijdige trainingsuitrusting is ideaal voor het uitvoeren van duw- en trekoefeningen, het verbeteren van explosieve kracht en het versterken van je benen, heupen en core.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
per pagina

Power Sleds


Lopen of rennen kan je trainen door het gewoon te doen. Maar stel je voor: wat als je lopen en rennen veel zwaarder kunt trainen dan normaal? Als je gewend bent om 20 kilogram achter je aan te slepen, gaat het ook een stuk makkelijker en sneller als die gewichten er niet meer zijn. Dat is het principe van Power Sleds. En om het jezelf moeilijker te maken, kun je ook zelf nog een gewichtsvest dragen tijdens de training.

De powersled kan zowel binnen en buiten gebruikt worden. Zorg wel voor een goede ondergrond, zoals (kunst)gras of een mat. Leg naar eigen voorkeur gewichten op de sled, bevestig het harnas, trek deze aan en de training kan beginnen! Waar je normaalgesproken makkelijk een kilometer kunt hardlopen zal dit met een Power Sled plotseling een stuk moeilijker gaan. 

Als je de onderkant/poten beplakt met vloerbedekking/vilt o.i.d. zal de sled ook beter glijden op een harde of rubberen ondergrond. 

Als je gewichten bij de powersled wilt kopen kun je op onze gewichten pagina terecht.

Tip!: Je kunt de Powersled het beste gebruiken op een kunstgras ondergrond.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Power Sleds? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl