0
€ 0,00
Trainingsmateriaal

Power sled kopen?

Lopen of rennen kan je trainen door het gewoon te doen. Maar stel je voor: wat als je lopen en rennen veel zwaarder kunt trainen dan normaal? Als je gewend bent om 20 kilogram achter je aan te slepen, gaat het ook een stuk makkelijker en sneller als die gewichten er niet meer zijn. Dat is het principe van Power Sleds.

De powersled kan zowel binnen en buiten gebruikt worden. Zorg wel voor een goede ondergrond, zoals (kunst)gras of een mat. Leg naar eigen voorkeur gewichten op de sled, bevestig het harnas, trek deze aan en de training kan beginnen! Waar je normaalgesproken makkelijk een kilometer kunt hardlopen zal dit met een Power Sled plotseling een stuk moeilijker gaan. 

Als je de onderkant/poten beplakt met vloerbedekking/vilt o.i.d. zal de sled ook beter glijden op een harde of rubberen ondergrond. 

Als je gewichten bij de powersled wilt kopen kun je op onze gewichten pagina terecht.

Tip!: Je kunt de Powersled het beste gebruiken op een kunstgras ondergrond.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.