Parallettes set

Een parallettes set bestaat uit twee kleine, parallelle balken die gebruikt worden voor verschillende calisthenics- en gymnastiekoefeningen. Deze set biedt stevige en verhoogde handgrepen die vaak gebruikt worden voor oefeningen zoals dips, L-sits, push-ups en andere lichaamsgewichtoefeningen. Parallettes zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters en bieden een veelzijdige manier om kracht, stabiliteit en lenigheid te verbeteren.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verbeter je prestaties met parallettes


Parallettes zijn een bijzonder effectief trainingsmiddel. Ze zijn ideaal om tegelijkertijd te werken aan kracht, flexibiliteit, evenwicht en houding.

Je traint met je eigen lichaamsgewicht dus dit kan overal. Het maakt niet uit hoe hard je traint, Van basis dips en planken tot explosieve handstand push ups. Parallettes gebruik je voor verschillende soorten dip- en push-up oefeningen.

Waarom Parallettes kopen?

Parallettes zijn ontzettend handig en veelzijdig en kunnen eigenlijk niet ontbreken in jouw training. Parallettes vinden hun oorsprong in de gymnastiek, maar de mogelijkheden die parallettes bieden voor de krachtsport maken dat parallettes zeer populair zijn geworden onder krachtsporters en Crossfitters. De Parallettes van Muscle Power zijn stevig, gebruiksvriendelijk en degelijk.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over parallettes? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl