Crossfit Plates en Bars

Crossfit Plates en Bars

CrossFit wordt door steeds meer sportscholen en personal trainers over de hele wereld geïntegreerd. Door de combinatie van kracht oefeningen en cardio zorgt het er voor dat deze intensieve sport het uiterste vraagt van je lichaam. De oorsprong komt uit Amerika waarbij de Crossfit Games een zeer populair event is waarbij atleten strijden om de fitste man of vrouw op aarde te zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
  2. Nieuw
  3. Dutch Product
  4. Aanbieding
  5. Dutch Product
Pagina
per pagina

CrossFit bars en Plates

De gewichten hebben tijdens een crossfit training aardig wat te voorduren. Het is daarom belangrijk om materiaal te hebben dat tegen een stootje kan. Wij hebben een assortiment van CrossFit bars en CrossFit plates samengesteld om zo jouw (home)gym volledig CrossFit vriendelijk te maken.

Doordat de Crossfit bars extra veerkracht hebben en een gewicht kunnen dragen tot 907KG zijn deze bars uitermate geschikt voor CrossFit.  In combinatie met bumperplates die voornamelijk voor Crossfit worden gebruikt  biedt dit assortiment aan crossfit plates en crossfit bars extra bescherming voor de vloer en vermindert het geluidsoverlast. Deze stangen gaan onder de meest extreme gewichten niet gebukt. Deze Crossfit bars en crossfit plates zijn samengesteld om jou een zo goed mogelijk overzicht te geven van halterstangen en haltergewichten die ook gebruikt worden bij sporten zoals gewichtheffen en powerlifting.

Een veel verkochte crossfit halterstang is de:

CrossFit bar 220cm MP828

Tijdens de oefeningen wil je natuurlijk dat je gewichten op de plaats blijven zitten. Al helemaal bij CrossFit waarbij de gewichten je letterlijk om de oren vliegen. Daarom is het belangrijk om goede klemmen aan te schaffen. De Quick Collar Set is een veel gebruikte sluiting bij met name voor CrossFit. Deze Quick Collar is speciaal ontwikkeld voor de CrossFit bars en is eenvoudig vast te klemmen en er ook weer eenvoudig af te halen. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief dan voldoet de Olympische Spring Collar set. Het nadeel van deze goedkopere versie is dat er meer kracht gezet moet worden om het om de klem los te krijgen. Beide blijven uiteraard op de plek zitten tijdens de oefeningen. 

Hieronder vind je een review van sportschool CrossFit 020 over de CrossFit bar en Bumperplates.