Crossfit Speedrope

Ons muur-opbergsysteem voor een georganiseerde studio is ideaal voor het opbergen van crossfit speedropes, die intensieve workouts ondersteunen. Een crossfit speedrope is ontworpen voor snelle en intense trainingen om snelheid, coördinatie en cardiovasculaire conditie te verbeteren. Ontdek ons efficiënte opbergsysteem voor een opgeruimde studio, waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot je speedropes voor een gevarieerde en uitdagende trainingservaring.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Speedrope

Touwtjespringen is een effectieve cardio-oefening die kan helpen bij het verbranden van calorieën en het verbeteren van je algehele conditie.

Door regelmatig te springen met een springtouw verbeter je je coördinatie en balans. Dit komt doordat het touwspringen een hoge mate van lichaamscontrole vereist en je helpt om je evenwicht te bewaren. Je kan er ook zo mee op weg als je onderweg wil trainen. Een ander voordeel is dat het touwtjespringen geschikt is voor alle fitnessniveaus. Door de intensiteit en snelheid van het touwspringen aan te passen, kun je een training op maat maken die bij jouw niveau past.

Een springtouw of spreedrope relatief goedkoop en betaalbaar in vergelijking met andere fitnessapparatuur. 


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over springtouwen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl