Halterbanken

Met een stevige constructie en verstelbare functies biedt onze halterbank de perfecte ondersteuning en stabiliteit tijdens je workouts. Of je nu je borstspieren wilt versterken met bench presses, je schouders wilt trainen met military presses, of je armen wilt aanpakken met tricep extensions, onze halterbank is veelzijdig genoeg om aan al je behoeften te voldoen. Investeer in kwaliteit en prestatie met de halterbank van Muscle Power en bereik je fitnessdoelen op een efficiënte en comfortabele manier!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een halterbank?


Bankdrukken doe je het liefst op een goede halterbank: één die beschikt over optimale stabiliteit en bijdraagt aan het veilig uitvoeren van lifts. De halterbanken van Muscle Power voldoen hieraan; ons assortiment is samengesteld in samenwerking met professionele atleten. Wat de beste halterbank voor jou is, hangt vooral af van jouw trainingswensen: wil je een losse halterbank of een multifunctionele halterbank voor thuis? Of zoek je een professionele halterbank voor in de sportschool? In onze shop vind je allerlei halterbanken: de vlakke halterbank, de shoulderpress, de incline en de decline halterbank.


Halterbank kopen: drie tips


De halterbank is de beste vriend van zowel de beginnende als de meer ervaren gewichtheffer. Ga je een halterbank kopen, let dan vooral op de mogelijkheden die een halterbank biedt. Het is belangrijk dat je een halterbank kiest die past bij jouw lichaam en manier van trainen. Hieronder drie tips voor een halterbank kopen. 1. Kies altijd voor een halterbank met meerdere houders. Zo kan je het gewicht op verschillende hoogtes neerleggen. Vooral als je thuis traint zonder spotter erbij, is dit essentieel. Bij halterbanken van een lagere prijscategorie is de houder van de barbell vaak instabiel. Ook hebben deze halterbanken vaak maar één houder. Train je zonder spotter, dan is het prettig dat je het gewicht ook op een lagere houder kan neerleggen. 2. Heb je lange armen? Dan is het belangrijk dat de afstand tussen de linker- en rechterhouder groot genoeg is. Zo voorkom je dat je ellebogen de houder raken tijdens het bankdrukken. 3. De halterbank moet stabiel liggen en het materiaal moet sterk zijn. Als jij met zware gewichten traint, wil je immers dat dit gewicht ook gedragen wordt. De ideale halterbank is daarom vooral stevig en degelijk. Bij de halterbanken van Muscle Power hoef je je hier geen zorgen over te maken – al onze halterbanken zijn sterk.


Verstelbare halterbank


Het liefst wil je een halterbank kopen die redelijk simpel, degelijk, stevig én verstelbaar is. Is de halterbank verstelbaar, dan kan je die namelijk helemaal op je lichaam afstellen. Neem bijvoorbeeld de Body-Solid GDIB46L PowerCenter combo bench: deze verstelbare halterbank is in zes posities verstelbaar.


Universele halterbank: bankdrukken - next level


Ben je van plan de halterbank op veel verschillende manieren te gebruiken? Dan kun je het beste een veelzijdige halterbank kopen die verschillende standen heeft. De Body-Solid GDIB46L PowerCenter combo bench is zo’n multi halterbank. Deze universele halterbank heeft het allemaal: het is een vlakke bank, incline, decline, shoulder bench, leg extension en leg curl in één! De meest complete en multifunctionele halterbank dus op de markt. Hiermee kan je je hele lichaam trainen.


Halterbank met leg curl voor sterke beenspieren


Je beenspieren versterken, definiëren en ontwikkelen? Dat doe je met een halterbank met leg curl. Deze halterbanken maken het mogelijk om zware beenoefeningen te doen. Natuurlijk is een beetje comfort dan wel fijn. De Body-Solid combo bench heeft daarom dikke, oversized rollen. Ligt jouw focus vooral op de benen, en hoef je niet per se te bankdrukken? Dan kan je in plaats van een halterbank met leg extension ook gaan voor een aparte Leg Curl en Extension trainer.


Professionele halterbank voor serieuze lifters


De halterbanken die we bij Muscle Power verkopen zijn van de merken Gymleco, Body-Solid en natuurlijk van Muscle Power. Gymleco en Body-Solid hebben we uitgekozen in samenwerking met professionele atleten. Vanwege de hoogstaande kwaliteit zijn deze halterbanken professioneel. Geschikt dus voor de serieuze lifters in zowel club- als privé-toepassingen. Bestel je jouw professionele halterbank bij Muscle Power, dan kun jij binnen no-time records boeken!


Halterbank set samenstellen


Bij Muscle Power koop je de halterbank, halterstangen en halterschijven apart. Ga je het liefst voor een complete halterbank set? Onze medewerkers geven je graag advies over welke halterstang en halterschijven je goed kan combineren met een type halterbank. Neem hiervoor contact met ons op!


Wat is belangrijk bij de aanschaf van een halterbank?


1. Let op, van een lagere prijscategorie halterbank is de houder van de barbell vaak instabiel. Vaak hebben deze halterbanken maar één houder. Het is prettig als je geen spotter hebt dat je het gewicht ook op een lagere houder kan neerleggen. Kies daarom voor een bank met meerdere houders. 

2. Heb je lange armen? Dan is het belangrijk dat de afstand tussen de linker en de rechter houder groot genoeg is, zo voorkom je dat je ellebogen tijdens het bankdrukken de houder rakken.

3. De halterbank moet stabiel liggen en het materiaal moet sterk zijn. Als jij met zware gewichten traint wil je ook dat het gewicht gedragen kan worden. Bij de halterbanken van Muscle Power hoef je je daar geen zorgen over te maken.  De ideale halterbank is natuurlijk vooral stevig en degelijk. De halterbanken van Muscle Power zijn dat. Voor de volledigheid zijn er verschillende halterbanken geselecteerd in verschillende prijsklassen. Zo kun je een halterbank kopen die redelijk simpel, maar natuurlijk wel degelijk, stevig en verstelbaar is. Of je kunt halterbanken kopen die echt heel veel mogelijkheden bieden. 

De halterbank, de beste vriend van zowel de beginnende als de meer ervaren gewichtheffer. Wil jij een halterbank kopen? Let dan vooral op de mogelijkheden die een halterbank biedt. Als je van plan bent de halterbank op veel verschillende manieren te gebruiken, kun je het beste een halterbank kopen die veel verschillende standen heeft. 

De halterbanken die wij verkopen zijn van ons merk en merken als Gymleco en Body-Solid. Deze merken zijn door ons, in samenwerking met professionele atleten uitgekozen en vormen onze selectie halterbanken.

Hieronder vind je een video van fit.nl over de uitvoering van het bankdrukken.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over halterbanken? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl