Halterbanken

Halterbanken

Halterbank kopen? De halterbanken van Muscle Power bieden optimale stabiliteit en zorgen voor het veilig uitvoeren van de bankdruk oefeningen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een halterbank?

1. Let op, van een lagere prijscategorie halterbank is de houder van de barbell vaak instabiel. Vaak hebben deze halterbanken maar één houder. Het is prettig als je geen spotter hebt dat je het gewicht ook op een lagere houder kan neerleggen. Kies daarom voor een bank met meerdere houders. 

2. Heb je lange armen? Dan is het belangrijk dat de afstand tussen de linker en de rechter houder groot genoeg is, zo voorkom je dat je ellebogen tijdens het bankdrukken de houder rakken.

3. De halterbank moet stabiel liggen en het materiaal moet sterk zijn. Als jij met zware gewichten traint wil je ook dat het gewicht gedragen kan worden. Bij de halterbanken van Muscle Power hoef je je daar geen zorgen over te maken.  De ideale halterbank is natuurlijk vooral stevig en degelijk. De halterbanken van Muscle Power zijn dat. Voor de volledigheid zijn er verschillende halterbanken geselecteerd in verschillende prijsklassen. Zo kun je een halterbank kopen die redelijk simpel, maar natuurlijk wel degelijk, stevig en verstelbaar is. Of je kunt halterbanken kopen die echt heel veel mogelijkheden bieden. 

De halterbank, de beste vriend van zowel de beginnende als de meer ervaren gewichtheffer. Wil jij een halterbank kopen? Let dan vooral op de mogelijkheden die een halterbank biedt. Als je van plan bent de halterbank op veel verschillende manieren te gebruiken, kun je het beste een halterbank kopen die veel verschillende standen heeft. 

De halterbanken die wij verkopen zijn van merken als Tuff Stuff, Powerline en Body-Solid. Deze merken zijn door ons, in samenwerking met professionele atleten uitgekozen en vormen onze selectie halterbanken.

Halterbank kopen?

Wil je nu een halterbank kopen? Bestel hem dan snel bij Muscle Power, dan kun jij zo snel mogelijk trainen op je nieuwe halterbank

Hieronder vind je een video van fit.nl over de uitvoering van het bankdrukken.