3 en 5kg Gewichtsvest

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gewichtsgordel van 3 kg en 5kg


Als je op zoek bent naar een manier om je trainingen naar een hoger niveau te tillen, dan zijn de Muscle Power gewichtsgordel van 3 kg en het Muscle Power gewichtsvest van 5 kg twee geweldige opties.

Deze trainingshulpmiddelen zijn ontworpen om extra weerstand toe te voegen aan je workouts en je te helpen sneller resultaten te boeken.

De Muscle Power gewichtsgordel van 3 kg is ideaal voor het trainen van je core en het verbeteren van je houding en balans. Door het extra gewicht rond je middel te dragen, moet je lichaam harder werken om stabiel te blijven en de oefeningen correct uit te voeren. Dit kan leiden tot meer spiergroei en kracht in je buikspieren, rugspieren en heupen.

Het Muscle Power gewichtsvest van 5 kg is een geweldige manier om extra weerstand toe te voegen aan cardio- en krachttrainingen. Het vest is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om comfortabel te passen op zowel mannen als vrouwen. Door het extra gewicht op je lichaam te dragen, worden je trainingen intensiever en kun je sneller resultaten boeken.

Of je nu je core wilt versterken, je cardiovasculaire uithoudingsvermogen wilt verbeteren of je spiermassa wilt vergroten, de Muscle Power gewichtsgordel van 3 kg en het Muscle Power gewichtsvest van 5 kg zijn beide geweldige trainingshulpmiddelen om te hebben.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over gewichtsvesten? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl