Springtouwen

Een springtouw is een effectief fitnessinstrument voor cardio, coördinatie en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdige trainingsopties die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde sporters. Combineer je springtouwen netjes en georganiseerd met een opbergrek voor een overzichtelijke fitnessruimte. Verbeter je hartgezondheid, coördinatie en spierkracht met regelmatige springtouwoefeningen, en houd je fitnessruimte geordend met een handig opbergrek
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
per pagina

Muscle Power Springtouwen


Waarom je een springtouw zou moeten kopen?

Allereerst is het een effectieve cardio-oefening die kan helpen bij het verbranden van calorieën en het verbeteren van je algehele conditie.

Daarnaast kan regelmatig springen met een springtouw je coördinatie en balans verbeteren.

Een springtouw is draagbaar en gemakkelijk op te bergen, waardoor het een handige optie is voor mensen die geen ruimte hebben voor grote fitnessapparatuur.

Met een springtouw kan je zonder moeite een training op maat maken die bij jouw niveau past.

Tot slot is een springtouw relatief goedkoop en betaalbaar in vergelijking met andere fitnessapparatuur.

De essentie van het springtouw is natuurlijk snel kleine sprongen maken terwijl je tegelijkertijd het springtouw met je handen ronddraaid.

Kinderen spelen met een springtouw op het schoolplein maar tegelijkertijd is er ergens op de wereld ook een professionele bokster die warm staat te draaien met zo'n zelfde springtouw, minuten voordat hij de ring betreedt om zijn tegenstander met de grond gelijk te maken.

Springtouwen zijn fantastisch. 


Waar moet je op letten bij de aanschaf van een springtouw?


Eigenlijk is er één ding heel belangrijk bij de keuze voor een springtouw. Hoe zwaar wil jij het hebben? Zwaardere springtouwen, en daarmee bedoel ik dikkere springtouwen, zorgen ervoor dat de oefeningen die jij doet ook zwaarder worden. Een springtouw training met een dik touw kan vreselijk intensief zijn.

Verder is de lengte van het springtouw belangrijk. Gelukkig zijn de meeste springtouwen in lengte verstelbaar. De regel van de lengte van het springtouw luidt:

Ga op het midden van het springtouw staan terwijl je de handvaten van het springtouw vast hebt. Houd beide uiteinden van het springtouw omhoog richting je schouders. De handvaten moeten ter hoogte van je oksels komen. 


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over springtouwen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl