Springtouwen

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het springtouw, dat zoiets simpels zo'n grote rol kan spelen in de workout van zoveel (top)sporters. Het springtouw is er om je conditie te trainen, het springtouw is er om warm te worden voor een training of een (boks)wedstrijd, het springtouw is er om spieren te trainen. 

Springtouwen vindt je bij Muscle Power in alle soorten en maten. Onze eisen aan een springtouw? Wij willen alleen duurzame springtouwen, zo'n touw krijgt namelijk heel wat te verduren. Jij wilt natuurlijk voor jouw training niets minder dan een degelijk springtouw kopen? 

Adidas Springtouwen en Harbringer Springtouwen:

Wij hebben een hele selectie gemaakt met verschillende merken. Welke springtouwen wij er hoe dan ook in wilde hebben waren de Adidas springtouwen en de Harbringer springtouwen. Waarom? Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van deze kwalitatief krachtige, degelijke en sobere springtouwen. De essentie van het springtouw is natuurlijk snel kleine sprongen maken terwijl je tegelijkertijd het springtouw met je handen ronddraaid. Kinderen spelen met een springtouw op het schoolplein maar tegelijkertijd is er ergens op de wereld ook een professionele bokster die warm staat te draaien met zo'n zelfde springtouw, minuten voordat hij de ring betreedt om zijn tegenstander met de grond gelijk te maken. Springtouwen zijn fantastisch. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een springtouw?

Eigenlijk is er één ding heel belangrijk bij de keuze voor een springtouw. Hoe zwaar wil jij het hebben? Zwaardere springtouwen, en daarmee bedoel ik dikkere springtouwen, zorgen ervoor dat de oefeningen die jij doet ook zwaarder worden. Een springtouw training met een dik touw kan vreselijk intensief zijn.

Verder is de lengte van het springtouw belangrijk. Gelukkig zijn de meeste springtouwen in lengte verstelbaar. De regel van de lengte van het springtouw luidt:

Ga op het midden van het springtouw staan terwijl je de handvaten van het springtouw vast hebt. Houd beide uiteinden van het springtouw omhoog richting je schouders. De handvaten moeten ter hoogte van je oksels komen. 

Springtouw kopen?

Ben je overtuigd van de kracht van het springtouw? Bestel je springtouw dan bij Muscle Power. Wij leveren de springtouwen (en eigenlijk alles wel) snel en hebben alleen maar kwaliteit in onze selectie springtouwen.