Safe Plyo Box

Een veilige plyo box is een trainingshulpmiddel dat speciaal is ontworpen voor plyometrische oefeningen en sprongtraining met extra aandacht voor veiligheid. Deze boxen zijn vaak voorzien van een stevig en duurzaam ontwerp, met afgeronde hoeken en zachte bekleding om het risico op letsel bij landingen te minimaliseren. Een veilige plyo box biedt extra bescherming en vermindert de impact op gewrichten en spieren tijdens intense sprongen en landingen, waardoor het een goede keuze is voor atleten die zich richten op veiligheid tijdens hun workouts.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Safe Plyobox online kopen?

Ben jij op zoek naar een manier om veilig en efficiënt te trainen met plyoboxen? Dan is de Muscle Power Safe Plyobox de perfecte oplossing voor jou!

Deze set bestaat uit 4 soft plyoboxen met verschillende hoogtes, zodat je je training kunt aanpassen aan je behoeften en doelen. De boxen zijn gemaakt van een zachter maar duurzaam foam, wat betekent dat ze een zachte landing bieden wanneer je op of af springt.

Dit helpt om het risico op letsel te verminderen, vooral voor mensen die net beginnen met plyometrische training of voor wie het springen op een harde oppervlakte pijnlijk kan zijn.

De boxen zijn ook voorzien van klittenband, zodat je ze gemakkelijk en veilig kunt stapelen. Dit maakt het ook gemakkelijk om ze als een blok te verplaatsen. De hoogtes van de boxen zijn als volgt:

  • Box 6: 15 cm hoog
  • Box 12: 30 cm hoog
  • Box 18: 46 cm hoog
  • Box 24: 61 cm hoog

Veilig en efficiënt trainen met de Muscle Power Safe Plyobox

Met de Muscle Power Safe Plyobox kun je veilig en efficiënt trainen, terwijl je tegelijkertijd je spierkracht, explosiviteit en coördinatie verbetert. Bestel nu jouw set en ontdek wat je allemaal kunt bereiken!


Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.