Overige Opbergsystemen

Ontdek onze diverse opbergsystemen, perfect om je fitnessruimte georganiseerd te houden. Van rekken voor dumbbells tot opbergruimte voor accessoires, onze systemen helpen je om je trainingsruimte overzichtelijk te houden. Met verschillende opties bieden we oplossingen om al je fitnessapparatuur netjes en efficiënt op te bergen. Kies voor orde en gemak met onze hoogwaardige opbergsystemen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opbergsystemen voor kettlebells, medicijnballen en gymballen, yogamatten, powerbands of speedropes online kopen?

Met het Muscle Power opbergsysteem kunt u uw kettlebells, medicijnballen en gymballen, yogamatten, powerbands en speedropes allemaal op een veilige en efficiënte manier opbergen.

De opbergsystemen zijn speciaal ontworpen om deze gewichten op een ruimtebesparende manier op te bergen.

De opbergrekken zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zodat het jarenlang mee kan gaan. Het rek heeft ook voldoende ruimte om uw gewichten op te bergen, zodat u ze altijd binnen handbereik heeft.

Efficiënt indelen met Muscle Power

Met het Muscle Power opbergsysteem kunt u de ruimte in uw sportschool of thuisgym efficiënt indelen. Zo hoeft u niet langer te zoeken naar losse kettlebells of medicijnballen, maar heeft u alles op een duidelijk zichtbare plek staan.

Daarnaast is het opbergsysteem ook nog eens veilig. De Yogamatten, kettlebells en medicijnballen kunnen niet omvallen of op iemand vallen, wat de kans op ongelukken aanzienlijk vermindert.

Als u op zoek bent naar een manier om uw kettlebells, medicijnballen, gymballen, yogamatten, powerbands of speedropes op een efficiënte en veilige manier op te bergen, dan is het Muscle Power opbergsysteem de ideale oplossing.

Wij begrijpen dat dit allemaal erg overweldigend kan zijn. Daarom geven wij graag advies.

Ben je op zoek naar een partner om je sportschool of crossfit box professioneel en efficiënt in te richten? Muscle Power is dé expert op het gebied van inrichting van sportscholen en crossfit boxen.

Totaal inrichting van sportscholen en crossfitboxen door Muscle Power!

Met Muscle Power aan je zijde ben je verzekerd van een professionele inrichting die voldoet aan alle eisen en wensen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.