Battle Ropes

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Battle Ropes

Het trainen met een battle rope is een geweldige manier om je fitnessniveau te verbeteren en je lichaam te versterken.

Bij Muscle Power bieden wij twee soorten battle ropes aan, zodat je altijd de juiste maat en lengte kunt vinden die bij uw trainingsbehoeften past.

Hieronder staan enkele voordelen van het trainen met een battle rope:

Verbeterde cardiovasculaire gezondheid: Een battle rope training is een uitstekende cardiovasculaire training die je hartslag verhoogt en je bloedcirculatie verbetert. Dit kan uw algemene cardiovasculaire gezondheid ten goede komen.

Verhoogde spierkracht en uithoudingsvermogen: Het gebruik van een battle rope vereist dat je je armen, schouders, rug en core gebruikt, wat kan helpen bij het opbouwen van spierkracht en uithoudingsvermogen in deze spiergroepen.

Verbeterde lichaamssamenstelling: Het trainen met een battle rope kan je helpen om lichaamsvet te verliezen en spiermassa op te bouwen, waardoor je lichaamssamenstelling verbetert.

Verbeterde coördinatie en balans: Het gebruik van een Battle rope vereist een goede coördinatie en balans, wat kan helpen om deze aspecten van uw fitness te verbeteren.

Geschikt voor alle fitnessniveaus: Battle ropes zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters en kunnen worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus en trainingsdoelen.

Battle rope oefeningen

Door middel van verschillende variaties van oefeningen is het een goed alternatief voor gewone cardio. Het is een vorm van interval training (HIIT) waarbij je in korte tijd zeer veel verbrand. Deze ropes zijn eenvoudig te gebruiken en vrijwel onderhoudsvrij. Het voordeel aan deze battle ropes is dat je  vrijwel niks anders nodig hebt behalve een bevestigings punt, ook kun je de rope ergens omheen slaan. Oefeningen zijn zowel individueel uit te voeren als met zijn tweeën.

Voordelen van een battle rope:

    1. Zowel binnen als buiten uit te voeren
    2. Perfecte test voor uithoudingsvermogen, conditie en het opbouwen van een sterke grip
    3. Allerlei oefeningen mogelijk
    4. Verhoogt de vetverbranding

Mocht je niet weten wat er mogelijk is met een battle rope of heb je inspiratie nodig voor oefeningen met een battle rope? Bekijk dan onderstaand filmpje.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over batle ropes? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl