Halters en Gewichten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 205

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
  2. Aanbieding
per pagina

Zijn te verdelen in dumbbells, halterstangen, halterschijven met -uiteraard- de bijbehorende opbergsystemen en sluitingen. Dit materiaal is de basis voor je (home)gym. Ze kunnen niet ontbreken in een training. Wij vinden het materiaal belangrijk. Het moet degelijk en functioneel zijn, met weinig poespas of opsmuk. Zo kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen tegen een prima prijs.

De kwaliteitsgewichten kunnen tegen een stootje en in combinatie met een opbergsysteem zorg je ervoor dat jouw gym altijd opgeruimd en netjes is. Krachttraining heeft, i.c.m. gewichten, is de basis in de training bij de professionals.

 

 

Gewichten en opbergrek

Bij gebruik in een gym, sportschool of Crossfit box is het zaak dat het materiaal oerdegelijk is. Je kunt niet altijd in de gaten houden of mensen netjes omgaan met de gewichten. Daarom wil je gewichten kopen die tegen een stootje kunnen. Vooral bij Crossfit. Daar houden wij bij het kiezen van materiaal rekening mee. Zo hebben we bij de bumper plates gezocht naar de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. En daardaar zijn de bumper plates een favoriet in de shop. De gietijzeren halterschijven zijn het voordeligst. Wil je minder kans op beschadigingen, dan zijn de rubberen halterschijven ideaal. Als je niet de geur van rubber wilt hebben, dan zijn polyurethaan (PU) halterschijven perfect. Als je een halterset op de grond wilt gooien, dan adviseren wij de bumper plate. Wil je gewichten kopen om te trainen voor wedstrijden als de Crossfit games? Of wil je net zo trainen als de olympische gewichtheffers? Dan adviseren wij je de competitie, olympische, plates te kopen. Deze bumper plates zijn gemaakt aan de hand van olympische standaarden en het gewicht van de plates staat vast.

Wil je een halterset i.p.v. losse gewichten kopen? Uiteraard zijn verschillende soorten halterstangen aanwezig. Naast de best verkochte chromen en zwarte oxixde stangen is er voor de liefhebber de High Performance halterstang en voor Crossfit atleet de Crossfit stang.

Hieronder kun je een video bekijken met verschillend gebruik van de gewichten!

Het juiste gewicht kiezen?

Ben je op zoek naar goede dumbbells of halterstangen? In deze shop staan ze, van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons mail ons.