0
€ 0,00
Trainingsmateriaal
 • Parallettes Set MP1166

  Parallettes set in de kleur zwart.
  Parallettes Set MP1166
  topper
  Prijs:
  € 47,50 (Excl. BTW)
 • Equalizer

  De Equalizer is een draagbaar, eenvoudig trainingsapparaat, waarmee he...
  Equalizer
  aanbieding

  Begint bij: € 79,95 (Excl. BTW) € 96,74 (Incl. BTW)

Parallettes

De parallettes. Het maakt niet uit hoe hard je traint, Van basis dips en planken tot explosieve swings en handstand push ups. Atleten kunnen vertrouwen op onze stevige, gebruiksvriendelijke parallettes.

Parallettes zijn geschikt voor verschillende soorten dip- en push-up oefeningen. De Parallettes van Muscle Power zijn stevig en degelijk.

Parallettes zijn ontzettend handig en veelzijdig en kunnen eigenlijk niet ontbreken in jouw sportschool, woonkamer of wat voor ruimte dan ook waar jij jouw oefeningen doet. Parallettes vinden hun oorsprong in de gymnastiek, maar de mogelijkheden die parallettes bieden voor de krachtsport maken dat parallettes zeer populair zijn geworden onder krachtsporters.

Parallettes kopen?

Ga je parallettes kopen? Bestel ze dan vooral bij Muscle Power. Wij selecteren al onze producten met zorg zodat wij de kwaliteit van onze producten en dus ook onze parallettes kunnen garanderen. Wij leveren de parallettes ook nog eens snel.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.