Opbergsystemen

Houd je fitnessapparatuur en accessoires netjes en georganiseerd met onze hoogwaardige opbergsystemen. Bij Muscle Power bieden we een breed scala aan oplossingen om je fitnessruimte opgeruimd te houden. Onze opbergsystemen zijn stevig, duurzaam en ontworpen om verschillende fitnessartikelen veilig en gemakkelijk op te bergen. Creëer een georganiseerde en functionele fitnessruimte met onze hoogwaardige opbergsystemen en geniet van een gestructureerde trainingsomgeving.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Opbergsystemen


Irritatie nummer een bij het naar de sportschool gaan, is een rommelige en ongeorganiseerde warboel van halters en halterschijven die lukraak over de hele gym verspreid liggen. Het is niet alleen een doorn in het oog, maar het kan ook gevaarlijk zijn.

Ook wij van Muscle power zijn hier absoluut geen fan van en hebben daarom prachtige opbergrekken ontworpen zodat jij je halterstangen, plates, (dumb)bells en balls zo efficiënt mogelijk kan opruimen.

Door onze ervaring met inrichting van sportscholen en Crossfit boxen zijn deze opbergrekken zijn speciaal ontworpen en gemaakt om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten.


Opzoek naar gewichten of halters opbergrekken voor jouw sportschool?


Dan denken wij graag met je mee om je te helpen kiezen uit een breed scala aan opbergrekken in verschillende ontwerpen, kleuren en materialen om uit te kiezen.

Wij zijn hier van alle markten thuis en leveren hoge kwaliteit producten om het beeld in jouw gym helemaal af te maken. Dus heb je gekozen uit onze prachtige gewichten, halters en kettlebels? Maak het beeld dan af met de prachtige selectie Muscle Power opbergrekken!

Opbergrekken voor gewichten

Hou overzicht in de gym met onze opbergrekken voor halters, gewichten, kettle/mace/clubbells en wallballs van Muscle Power. Gemaakt met zorg en expertise, zullen onze opbergrekken je helpen de sportschool of Crossfit box in een mum van tijd te organiseren!

Dit geeft inzicht in welke gewichten er allemaal zijn in één ruimte, en stelt sportschoolleden in staat hun gewichten snel te vinden zonder door een warboel van apparatuur te hoeven graven. 

Of je nu op zoek bent naar rekken voor halters, kettlebells, dumbells of zelfs wallballs, onze opslagoplossingen zijn ontworpen met de klant in gedachten. Slimme en strak ogende opbergsystemen om alles rondom de training invedergeval gemakkelijker dan ooit te maken.

Nu het zware liften nog....

Bij Muscle Power hebben we verschillende opbergrekken voor alle mogelijke doeleinde. En al onze opbergrekken voor zowel halterschijven als halterstangen zijn voor een diameter van 50mm. 

Want deze De Olympische halterstangen van 50mm zijn veel hoger belastbaar dan de 30mm stangen. En onze opbergrekken kunnen dus enorm veel gewicht verdragen.

In het assortiment hebben we:

En vaak worden in sportscholen een combinatie van rekken gebruikt.

Opbergrek voor Halterschijven

Ben jij op zoek naar een opbergrek voor halterschijven? Wij bieden verschillende soorten opbergrekken voor halterschijven aan. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn onze opbergrekken perfect voor het organiseren van uw halters en halterschijven.

Met een strak en gestroomlijnd ontwerp passen deze opbergrekken perfect bij elke sportschool of speciaal voor de Crossfit boxen hebben wij naast de regulieren halterschijven ook opbergrekken voor bumperplates. Al deze opbergsystemen zijn voor halterschijven van een diameter van 50mm.

Opbergrek voor halterstangen

Als je op zoek bent naar een opbergrek voor halterstangen hebben wij een 6-tal uitvoeringen in het assortiment. Deze modellen zijn zeer efficiënt omdat er bij de ontwikkeling van deze opbergrekken vooral rekening mee is gehouden dat de opbergrekken voor halterstangen zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. 

En deze opbergrekken kunnen tegen de muur worden geplaatst of vrij in de ruimte staan. Of zelfs aan de muur worden bevestigd zodat de halter opslag echt minimale ruimte in neemt.

Combinatie opbergrek voor halterschijven en halterstangen

Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie opbergrek aan te schaffen voor zowel halterschijven als halterstangen. Wij hebben momenteel 2 modellen in het assortiment. Diameter van de halterschijf opbergpins is 50mm. En deze keuze is perfect als je in één keer een complete oplossing wilt!

Opbergrekken voor dumbbells

Erg populair zijn onze opbergrekken voor de dumbbells. Wij werken zowel met dumbbell torens als met horizontale rekken. de voordelen van een toren zijn natuurlijk dat ze een minimale ruimte in beslag nemen en voor een overzichtelijke oplossing zullen onze horizontale opbergrekken voor halters de klus perfect klaren. Hier zijn de halters erg gemakkelijk per twee te gelijk op te pakken.

Combinatie opbergrekken voor Balls/bells en bags

Dan zijn er nog alle loss bits & bobs. Beter nog... Balls & bags! Dus zoek jij een opbergrek voor

  • wallballs
  • medicijnballen
  • gymballen
  • powerbags

In dit handige opbergsystemen kun je alles kwijt! Voornamelijk we zien dat dit veel gebruikt wordt door sportscholen die gericht zijn op CrossFit.

Opbergrekken voor Kettlebells

Toch nog even extra uitgelicht, de opbergrekken voor Kettlebells. Deze worden vaak toegevoegd aan de bovenstaande opbergrekken voor Balls&Bags. Deze beestachtige gewichten passen perfect in het combinatierek.


De voordelen van een gewichten opbergrek


Het is misschien een open deurtje maar we zetten ze nog een keertje op een rijtje.

  1. Je houdt de ruimte opgeruimd en netjes.
  2. De halterstangen en halterschijven zijn overzichtelijk te vinden in een rek
  3. Ruimte besparend
  4. Irritatie verlagend.

De opbergrekken van Muscle Power zijn efficiënt en effectief en zorgen er voor dat de ruimte zo goed mogelijk benut wordt. De opbergrekken zorgen er voor dat jouw ruimte altijd zo efficiënt mogelijk benut wordt en dat het opgeruimd oogt. 

Dus voor elke sportschool hebben wij een oplossing dat perfect is voor de behoeften. Of je nu op zoek bent naar een opbergrek voor halters, halterschijven, medicijnballen of andere trainingsmaterialen, wij hebben de oplossing die perfect in de ruimte en het budget past!


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over opbergsystemen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl