0
€ 0,00
Fitness
 • Revo Ring

  De Revolutie Van Fitness Elastieken
  Revo Ring

  Begint bij: € 98,00 (Excl. BTW) € 118,58 (Incl. BTW)

 • Power Band MP1401

  Hoge kwaliteit Power Bands
  Power Band MP1401

  Begint bij: € 11,99 (Excl. BTW) € 14,51 (Incl. BTW)

 • XL Power Band MP1402

  Extra lange weerstandsbanden geschikt voor krachttraining in verschill...
  XL Power Band MP1402

  Begint bij: € 24,95 (Excl. BTW) € 30,19 (Incl. BTW)

 • Mini Bands set MP1400

  Deze mini bands zijn effectief voor zowel het onder- als bovenlichaam....
  Mini Bands set MP1400
  aanbieding
  Prijs:

  Normale prijs: € 16,50

  € 9,95 (Excl. BTW)

Fitness elastiek

De powerband, ofwel de fitnesselastiek, wordt steeds meer geïntegreerd in trainingen van zowel professionals als beginners. Power bands hebben meerdere functies. Ze kunnen als elastiek zorgen voor weerstand, waardoor bewegingen zwaarder kunnen worden gemaakt. Power bands kunnen aan de andere kant ook juist ondersteunen bij bijvoorbeeld pull ups. Wanneer je een beetje handig wordt met zo'n fitness elastiek zijn er mogelijkheden in overvloed. Wij bieden power bands aan van ons eigen merk. De Muscle Power, Power Bands zijn voorzien van een kleur die aangeeft hoe zwaar het elastiek is.

Adidas en Harbringer fitness elastieken

Ook hebben wij fitness elastieken van o.a. Adidas en Harbringer. Wij kiezen voor goede merken omdat een fitness elastiek natuurlijk niet mag breken tijdens een oefening. 

Fitness elastiek training

Fitness elastieken / Power bands worden op veel verschillende manieren gebruikt. Je kan er je kracht en explposiviteit mee trainen. Je kan met een Power band echter ook rek- en strekoefeningen doen, of je gebruikt het fitness elastiek als ondersteuning bij het optrekken. Al met al is zoiets simpels als een fitness elastiek ontzettend veelzijdig.

De juiste power band voor jou:

Wij raden jou natuurlijk de Power Bands van Muscle Power aan. Ben jij echter fan van een merk als Adidas? Dan mag je gerust een Adidas fitness elastiek bestellen. Het enige dat wij als advies mee kunnen geven is jouw power bands bij ons te halen. Wij leveren de fitness elastieken of power bands snel en hebben alleen maar fitness elastieken van hoge kwaliteit. 

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.