Bokssport

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 36

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
  2. Dutch Product
Pagina
per pagina

Het assortiment bij Muscle Power bestaat onder andere uit bokszakken, boksballen, stootkussens en stootpads. Ook voor bokshandschoenen  (open en closed) kun je bij ons terecht. De producten zijn volgens de hoogste kwaliteitseisen gemaakt. Per productgroep heb je keuze uit diverse uitvoeringen die aansluiten op jouw wensen, eisen. Zo ben je verzekerd van topartikelen voor iedere bokstraining, of het voor thuis of voor op de sportschool is.

De boksartikelen zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. We adviseren je graag wat het meest geschikt is voor de door jou gestelde doelen. Door het brede aanbod is er ruime keuze.

Boksartikelen voor veiligheid

In de bokssport is veiligheid wellicht het belangrijkste onderdeel. Blessures of pijn zijn vaak -helaas- geen uitzondering. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Naast goede begeleiding en een goede basishouding, dragen ook goede boksartikelen hieraan bij. Denk bijvoorbeeld aan een bitje en boksbandages. Er is volop keuze uit veel producten. Je vindt alle mogelijkheden en belangrijke informatie de website.

Boksartikelen bekijken of kopen

Het ruime aanbod boksartikelen staat in deze webshop. Hier staat ook belangrijke  informatie.  Wil  je  persoonlijk  advies  van  één van  onze  medewerkers?  Maak  dan  een afspraak  in de showroom  in Doesburg.  Daar staan onze adviseurs  klaar met professioneel  advies, handige tips en maak je eenvoudig kennis met de producten. Zo weet je zeker dat je geschikte boksartikelen koopt van hoogwaardige kwaliteit.