Onderdelen 1 tot 24 van totaal 87

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 87

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Uitgebreid assortiment boksartikelen

Het aanbod bij Muscle Power bestaat onder andere uit bokszakken, boksballen, stootkussens en stootpads. Ook voor bokshandschoenen  (open en closed) kun je bij ons terecht. De producten zijn volgens de hoogste kwaliteitseisen gemaakt. Per productgroep heb je keuze uit diverse uitvoeringen die aansluiten bij uiteenlopende eisen. Zo ben je gegarandeerd van topartikelen voor iedere bokstraining. Of het nu voor thuis is of voor op de sportschool.

Boksartikelen voor veiligheid

Ook in de bokssport is veiligheid een belangrijk onderdeel. Blessures of pijn zijn geen uitzondering. Waar mogelijk wil je dit natuurlijk voorkomen. Naast goede begeleiding en een goede houding dragen ook geschikte boksartikelen hieraan bij. Denk bijvoorbeeld aan een bitje en boksbandages van Muscle Power. Er is volop keuze uit producten. Je vindt alle mogelijkheden en belangrijke informatie op onze website.

Boksartikelen bekijken of kopen

Het veelzijdige aanbod boksartikelen van Muscle Power is te vinden op onze website. Hier vind je ook belangrijke  informatie.  Wil  je  persoonlijk  advies  van  één van  onze  medewerkers?  Maak  dan  een afspraak  in de showroom  in Doesburg.  Daar staan onze adviseurs  klaar met professioneel  advies, handige tips en maak je eenvoudig kennis met de producten. Zo weet je zeker dat je geschikte boksartikelen koopt van hoogwaardige kwaliteit.