Accessoires

Bij Muscle Power begrijpen we de unieke behoeften van CrossFit-beoefenaars en bieden we een uitgebreide collectie van hoogwaardige CrossFit-accessoires. Of je nu je WOD's wilt verbeteren, je prestaties wilt optimaliseren of gewoon je CrossFit-training naar een hoger niveau wilt tillen, onze accessoires zijn ontworpen om je te ondersteunen bij elke stap van je fitnessreis.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Crossfit Accessoires


Crossfit-accessoires, zoals een interval timer 6-Digit of 8-Digit, Dropzone-mat of matten, opbergrekken voor gymnastiekmatten, powerbands en magnesiumblokken, zijn onmisbaar bij het verbeteren en ondersteunen van de Crossfit-training.

Een interval timer is een handige tool voor het meten van de tijd voor oefeningen en rustperiodes, en de 6-Digit en 8-Digit varianten bieden meerdere programmapatronen om aan de verschillende behoeften van sporters te voldoen.

Dropzone-matten beschermen de vloer tijdens de training en verminderen geluidsniveaus. Een opbergrek voor gymnastiekmatten houdt de matten georganiseerd en bespaart ruimte na de training.

Powerbands zijn geschikt voor beginners en gevorderde sporters en kunnen worden gebruikt voor het versterken van spieren en het verbeteren van mobiliteit.

Magnesiumblokken helpen bij het verbeteren van grip en het verminderen van het risico op blessures tijdens het tillen van gewichten.

Crossfit-accessoires zijn essentieel om de trainingsprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Door gebruik te maken van deze accessoires, kan de trainingservaring worden verbeterd en kunnen sporters hun doelen bereiken.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over crossfit accessoires? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl