Trainingsmateriaal

Met hoogwaardige apparatuur en accessoires ben je klaar om je fitnessdoelen te bereiken. Van weerstandsbanden en springtouwen tot fitnessballen en trainingsmatten, wij bieden een breed scala aan trainingsmateriaal om je workouts te variëren en je resultaten te maximaliseren. Investeer in de juiste tools en maak van elke training een succes met het trainingsmateriaal voor fitness van Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 139

Van hoog naar laag sorteren
  1. Sale
  2. Aanbieding
  3. Sale
    Aanbieding
  4. Aanbieding
  5. Aanbieding
per pagina

Trainingsmateriaal


Voor iedere workout of trainine is in onze shop uiteenlopend trainingsmateriaal aanwezig. De juiste/beste keuze hangt af van jouw trainingsdoelen.  Er zijn medicine balls, resistance bands en battle ropes voor krachttraining. Als je traint op lichaamsgewicht, zijn juist pull up, chinning bars, TRX suspension trainers of klimtouwen handige materialen.

In deze shop tref je handig extra materiaal aan, zoals markeringskegels, horden en speedladders om je behendigheid verder te ontwikkelen.

Wij ontwikkelen de trainingsproducten met aandacht voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.  Goede grip is belangrijk, maar ook het blijven ontwikkelen van de trainingen. Je kunt jouw trainingsset eenvoudig uitbreiden met handige griphulpmiddelen, zoals handknijpers, fat gripz en lifting straps. Dit maakt jouw training nóg intensiever, waardoor je vooruitgang kunt boeken. En benut je optimaal het trainingsmateriaal.


Accessoires


In deze shop staan trainingsproducten voor uiteenlopende fitnessniveaus. Bijvoorbeeld artikelen voor strongman, timers en accessoires, zoals ab wheels. Aanvullende informatie over gewichtsvesten en producten voor blessurepreventie en spierherstel zijn in de shop verkrijgbaar. Wij adviseren je graag over passende trainingsmaterialen.  

Wil je kennismaken met ons en het uitgebreide trainingsassortiment?  Maak dan een afspraak en bezoek de showroom van ons in Doesburg. Daar staan onze trainingsmaterialen en kun je advies krijgen.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Trainingsmateriaal? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.