0
€ 0,00
Trainingsmateriaal

Trainingsmateriaal voor fitness kopen?

De diversiteit in trainingsmaterialen is groot. Voor iedere workout levert Muscle Power daarom uiteenlopend trainingsmateriaal. De juiste keuze hangt af van jouw trainingsdoeleinden.  Denk hierbij aan medicine balls, resistance bands en battle ropes voor krachttraining. Wanneer je traint op lichaamsgewicht, zijn juist pull up, chinning bars, TRX suspension trainers of klimtouwen van belang. Bij Muscle Power vind je ook markeringskegels, horden en speedladders om je behendigheid verder te ontwikkelen.

Gebruiksvriendelijk trainingsmateriaal

Uiteraard zijn onze trainingsproducten ontwikkeld met specifieke aandacht voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.  Goede grip is hiervoor belangrijk, maar ook de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen tijdens de trainingen. Je breidt jouw trainingsset daarom eenvoudig uit met praktische griphulpmiddelen, zoals handknijpers, fat gripz en lifting straps. Dit maakt de training nóg intensiever, waardoor je constant vooruitgang boekt. Zo haal je optimaal resultaat uit jouw trainingsmateriaal.

Trainingsproducten en accessoires

Op onze website vind je de meest uiteenlopende trainingsproducten voor uiteenlopende fitnessniveaus. Bijvoorbeeld artikelen voor strongman, timers en accessoires, zoals ab wheels. Ook belangrijke informatie over gewichtsvesten en producten voor blessurepreventie en spierherstel zijn bij Muscle Power verkrijgbaar. Afhankelijk van jouw fitnessdoelen, adviseert Muscle Power je graag over passende trainingsmaterialen.  De trainingsmaterialen van Muscle Power zijn geschikt voor

sportcentra, personal trainers of om thuis te trainen. Wanneer je start met trainen is het belangrijk je goed te laten informeren over juist gebruik. Zo bereik je jouw doelen op een gezonde manier en haal je het beste resultaat uit de producten en jouw inspanningen.

Trainingsmateriaal  testen

Wil je kennismaken met ons en het uitgebreide trainingsassortiment?  Maak dan een afspraak en bezoek de showroom van Muscle Power in Doesburg. Hier vind je al onze trainingsmaterialen en krijg je direct advies dat past bij jouw wensen. Zo ben je gegarandeerd van producten die passen bij jouw trainingsdoeleinden  of die van bezoekers van jouw sportcentrum.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.