Kracht

Wij bieden een breed scala aan apparatuur om je krachttraining naar een hoger niveau te tillen. Geef je spieren de uitdaging die ze nodig hebben en bereik nieuwe niveaus van kracht en fitheid met het krachttrainingsmateriaal van Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 65

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Krachttraining


Krachttraining is populair bij mensen die hun fysieke kracht en uithoudingsvermogen willen vergroten, hun spieren willen versterken en hun lichaam willen vormen.

Bij Muscle Power kan je verschillende producten kopen om uw krachttraining te optimaliseren, zoals halters, dumbbells, kettlebells, barbells, gewichtsplaten en meer.

Krachttraining biedt verschillende voordelen, zoals het verbeteren van de lichaamssamenstelling door vet te verbranden en spieren op te bouwen, het verbeteren van de gezondheid van het hart en de bloedsomloop, het versterken van de botten en het verbeteren van de mentale gezondheid. Daarnaast kan krachttraining ook helpen bij het verbeteren van de sportprestaties en het verminderen van het risico op blessures.

Onze producten zijn ontworpen om de meest intense trainingen te weerstaan en zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren krachtsporters. Met onze brede selectie aan producten kunt u uw trainingen aanpassen aan uw individuele behoeften


Krachttraining voor diverse doeleinden


Krachttraining is ideaal voor bootcamps in groepsverband en personal trainers voor een-op-een training. Denk bijvoorbeeld aan medicine balls en slam balls. Bij de trainingen maak je eenvoudig een combinatie met uiteenlopende oefeningen. Train kracht, coördinatie en conditie met de producten van Muscle Power.


Complete spiergroepen met krachttraining


Of je nu zelfstandig, met een personal trainer of op de sportschool traint, Muscle Power levert altijd relevante materialen voor krachttraining. Met onze uitmuntende producten spreek je meerdere spiergroepen aan. Denk aan je bovenlichaam, schouders, borst en armen. Een aantal handige producten zijn battle ropes, power bags en sand bags. Diverse workouts zijn ook eenvoudig aan te passen op het niveau van beginners of juist gevorderde sporters. Denk aan het aan te passen gewicht, de soorten oefeningen die je kunt doen of hoe vaak je bewegingen herhaalt. Ook bij deze trainingsvorm start je dus eenvoudig op je eigen niveau en werk je vanaf daar naar jouw fitnessdoelen.


Krachttraining combineren


Wil je naast kracht ook explosiviteits-, spring-, snelheids- of behendigheidstrainingen oppakken? Vraag dan onze adviseurs om geschikte oefeningen die deze combinatie realiseren. Je kunt dan bijvoorbeeld met powerbands aan de slag. Of combineer krachttraining met uithoudingsvermogen bij crossfit dankzij gym hammers en macebells.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over krachttraining? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl