Kracht

Kracht

Krachttraining is er in allerlei soorten en maten. Per niveau verschilt de belasting, herhaling en soms zelfs de oefeningen en materialen. Vandaar dat Muscle Power uiteenlopende producten levert voor krachttrainingen. Uiteraard staat de kwaliteit samen met de gebruiksvriendelijkheid  bovenaan bij ons uitgebreide assortiment. Afhankelijk van welke spiergroepen je wilt trainen, adviseren wij je graag over geschikte producten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 66

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
  2. Nieuw
  3. Nieuw
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 66

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Krachttraining voor diverse doeleinden

Krachttraining is ideaal voor bootcamps in groepsverband en personal trainers voor een-op-een training. Denk bijvoorbeeld aan medicine balls en slam balls. Bij de trainingen maak je eenvoudig een combinatie met uiteenlopende oefeningen. Train kracht, coördinatie en conditie met de producten van Muscle Power.

Complete spiergroepen met krachttraining

Of je nu zelfstandig, met een personal trainer of op de sportschool traint, Muscle Power levert altijd relevante materialen voor krachttraining. Met onze uitmuntende producten spreek je meerdere spiergroepen aan. Denk aan je bovenlichaam, schouders, borst en armen. Een aantal handige producten zijn battle ropes, power bags en sand bags. Diverse workouts zijn ook eenvoudig aan te passen op het niveau van beginners of juist gevorderde sporters. Denk aan het aan te passen gewicht, de soorten oefeningen die je kunt doen of hoe vaak je bewegingen herhaalt. Ook bij deze trainingsvorm start je dus eenvoudig op je eigen niveau en werk je vanaf daar naar jouw fitnessdoelen.

Krachttraining combineren

Wil je naast kracht ook explosiviteits-, spring-, snelheids- of behendigheidstrainingen  oppakken? Vraag dan onze adviseurs om geschikte oefeningen die deze combinatie realiseren. Je kunt dan bijvoorbeeld met powerbands aan de slag. Of combineer krachttraining met uithoudingsvermogen  bij crossfit dankzij gym hammers en maceballs.

Krachttraining met Muscle Power

Vet verbranden, afvallen, spierkracht en conditie opbouwen. Ervaar zelf de effecten van diverse krachttrainingen in de showroom van Muscle Power in Doesburg. Daar krijg je alle nodige informatie en advies op maat. Maak daarom direct een afspraak.